click click

ikut momo jom

28 February 2011

Seseorang yang ingin kujumpa

Dear readers...

I wasn't be myself for couple of days ago and I just finished my test just now..rushing back to college and switch on my lappy. I miss my blog so much! There are so many things in my head right now sampai tak cukup space dah melimpah ruah banjir. I'm so tired and wanna go home..but still can't..terlalu busy..*be strong momo!*

mood berubah tiba-tiba..

Hai ! kawan-kawan!!I am a hyperactive momochan!...So let's talk something else which will make momo & you happy.

Last night momo dengan roomate bercerita sambil makan
*I notice that I love to talk nowadays* zzzz salahkan roomate la macam ni!
So cerita punya cerita masuk la pasal someone yang I really really want to meet...
The person yang momo sangat nak jumpa adalah.....



Dr.Mahathir


Sweet je the way he smile


ok ini sangat macho !





He's still strong & never looks old!


Pasangan yang momo kagum selain my parents adalah pasangan di atas ini..

Why I admired them so much?
Should I give the answers to you?

hmm..Terlalu banyak reason maybe sampai esok pun tak habis taip lagi.*kononnya la*

I used to say Dr.Mahathir is my 3rd grandfather..*see.. how much I love him*
HAHA agak sengal bukan?

I love everthings about him.. I love to hear his speech..sangat berisi & tak basi.
You will never say NO to what he says..relevant kot apa yang dia cakap...

So..I think its enough la kot..panjang da ni.

Berjumpa dengan Dr.M is one of my wishlist...my birthday wish..*poyo*
Tak kira..nak jumpa lepas tu nak sembang-sembang sambil pekena pisang goreng di waktu petang..HAHA


notakaki: Today Mr.Ant pergi kerja...(praktikal) woohhh I was so excited kot...tapi dia kate tak buat apa-apa pun today..Okla tu 1st day..lepas ni da takda masa nak texting or calling anymore..busy...balik rumah tidur..HAHA momo da fikir jauh..naaaaa~nak makan cucur udang.siapa mau besarkan lubang hidung!

picca: Mr.Google






3 comments:

KAMIHIDUP said...

mahathir terbaik, rugi kalo ade peluang tp xnk jmpe die ni, satu dunia tabik die!!!

momochan said...

kamihidup: yep dia yang terbaik...terbaik di dunia la kot...everyone respect dia..haihh teringin betul momo nak jumpa dia tau...

KAMIHIDUP said...

apa lagi, dah boleh wt temujanji sama mahathir, hehehe,ape tweet nye, sila bagi dan akan di follow, woot woot! hehehe. ok2, bende mmg tuk dikongsi, sebar2kan ye momo.

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN