click click

ikut momo jom

20 March 2011

I'm proud to be UiTM's Student

Heyya readers!

I was soo excited like a mon-key when I saw the purple ballons!!


OMG! OMG! OMG! *jerit kuat*
momo terlebih excited today..sebabnya malam tadi and pagi ni momo dapat jumpa dengan
the vice chancellor of uitm Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar
secara live and dekat!
geee~ingat senang ke nak jumpa?

Last night selepas program penutupan majlis adalah yang nak salam semua kan? ok momo tak nak pun *jual mahal*
TAPI I was stucked dalam kesesakan pelajar yang nak salam.phewww~ takut gila tengok diaorang da la momo tak dapat keluar.sob sob
Finally da rempuh-rempuh orang macam pemain ragbi then baru la momo dapat bersorak riang.HORAAYY berjaya keluar! auww auuww

Seterusnya mencari misi kawan seperjuangan yang terpisah,apabila berjumpa terus menaikkan pompom dan mengerakkan tangan ke kiri dan kanan.YEah!! ok da-da cukup.Pergi ambil gambar lompat-lompat macam kucing tapi tak menjadi kerana jurukamera yang kurang berpengalaman.

Ini KENYATAAN benar:

memang tak menjadi LOL

masa tengah syok baring atas track larian ek nama tempat lari-lari tu?
pandang ke langit and nampak ciptaan tuhan yang cantik colournya.

kiri kanan lampu buatan manusia tapi di tengah-tengah itu bukan lah buatan manusia.
Cantik betul bulan malam tadi ,sangat cerah.tak tahu la ramai perasan ke tidak.

Depan kan momo duduk?Sekali dengan cameraman. Bila ambil picca mula la seronok seorang-seorang.LOL kawan lain pergi mana??

HA-HA takde motif la nak cakap.
Bila pulang dapat text "kak,nice tadi.HAHA" LOL. Ni gara-gara muka terpampang di bigscreen time tengah joget-joget dengan pompom.Semangat itu penting! =.="
Segan tapi we had fun! ramai cakap acara dari awal sampai tamat best dan tak membosankan.Kalau gimik yang tembak-tembak baling tin keluar asap colour-colour tu lagi BEST! pergh macam real je jadi tahanan.hak-haks..Malangnya terlupa rakam sebab excited tepuk tangan main jerit-jerit. LOL menggediks~


*ini introduction kedua baca laju-laju* Pagi yang indah dicemari dengan music dari handphone yang tak berapa nak canggih lepas ni masuk dalam tong sampah.Tenyeh-tenyeh mata angkut towel pergi mandi air sejuk.

Pagi-pagi kena tunggu tepi jalan untuk tunggu vice chancellor datang.acececeh macam artis pulok.kehhh.Oh Oh! tadi kan dapat salam la! HEHE tak payah susah nak rebut macam malam tadi.yeahh! and He said my name, NADHIRAH. I was like..err ye saya.HAHA tiba-tiba tergagap pula.Padahal bukan ada apa-apa pun.Excited je lebih.
Momo suka dia sebab dia bapakkk la selamber and cool and relax..and cakap pun tak banyak and rambut dia 'hitam' walaupun sudah ada cucu seorang and BANYAK lagi la...hehe *kira berapa banyak and anda baca* Momo respect dia laaa....Students minta itu ini...dia kate okay je.ahaks Student UiTM semuanya manja kan.alaa bila lagi kan nak minta?

Salah satu dalam perancangan nak bina kompleks and McDonalds! gilaaa arr! okay maybe time tu momo tu da habis study time tu.Bak vice chancellor kata, berilah peluang kat adik-adik kita yang lain.kehkeh Takpe adik, akak keluar akak kerja pergi makan kat SUBWAy je.HAHAHAHA.


Rasminya~

Penutupnya!

momochan bersama Sue!
Ok bestfriend momo memang comel kan?
Sudah berpunya,so jangan kacau.HAHA

Goshh panjang gila entry ni...Inilah jadinya bila terlebih happy..HAihsss da la..sambung nanti la pula ye...

notakaki: I love UiTM Perlis !! UiTM di hatiku! Siapa student UiTM sini?Angkat tangan sambil jerit UiTM di hatiku!! HA-Ha gaya macam momo dengar la suara korang.psstt~ momo akan cari picca lain yang ada mascot comel-comel then letak kat blog ok?setttt~

tata!

8 comments:

khairiyah said...

Uitm di hatiku ^^

momochan said...

khairiyah: Uitm di hatiku!! *gimme 5*

cik bebel said...

patut lah mcm pernah di lihat...isisisiisis

momochan said...

cik bebel:siapa?momo ke?HAHA

cik bebel said...

yup...kamu kontingen k3...
dok baris depan sekali...obvious lorhhh...

momochan said...

cik bebel:eh betul2..HUHU hmm rasa mcm knal je cik bebel ni.HEHEHE

KAMIHIDUP said...

comelnye bf momo. heee. :)

momochan said...

kamihidup:eh?eh?bf momo?mana?mana? ishhh awat xjupe pun.HEHE :P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN