click click

ikut momo jom

16 March 2011

Stalker???

Heyyy!! who are you??
Apa?Stalker??

tetttttt...apa motif mereka jadi stalker ni?main stalk stalk pula...
Eypp tak elok tau..macam paparazzi pula.ish ish..

Senang cerita momo pun kadang-kadang suka juga stalk orang kan.KADANG-KADANG.
Tapi, bukanlah sampai terok-terok..setakat biasa je macam nak jadi spy bila ada 'mission impossible' hehe..

So people ! janganlah selalu stalk orang yee...menakutkan sebenarnya kerja ni..heee tak dapat bayangkan kalau ada orang tu selalu memerhatikan kita.Pergi kelas ada je orang tengok..nak pergi beli makanan pun terasa ada je orang memerhati..Tak ke rimas?

Except celebrities la....ni orang biasa-biasa macam momo ni je, macam korang ke.

Kalau da selalu sangat terasa macam tu sah la asyik susah hati je kan?risau pasal keselamatan, nak buat itu ini tak boleh, tak syokkk la weihh!!
yee itu la cerita untuk hari ini.Sekian.

Notakaki: Wahh Mr.Ant sedang membina laman sesawang nya! momo tak sabar hendak terjah dan menerokai apa yang ada dalam website nya.So kalau korang nak tahu website apa..tungguuuu...
Lagipun Mr.Ant tengah berusaha keras untuk website tu.Insyaallah harapnya jadi..amin.

4 comments:

KAMIHIDUP said...

momo popular, mestilah kena stalk, heee. :)

momochan said...

kami : LOL ! mana pula popularnya kami oi...ishish..

Syafiq Rosli said...

huhu..stalker bahaya kot..bukan semua stalker yang baik kan

momochan said...

syafiq: betul2...ramai jahat kan?hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN