click click

ikut momo jom

06 March 2011

Momo suka Taemin

[SHINee] SNSD - OH! It's Taemin

Taemin ni paling comel habis la dalam group Shinee..Memang suka tengok dia la.time dia senyum lagi la HA-HA
Kalau dia jadi perempuan mesti momo and gadis yang lain kejelesan dengan Taemin ni.haishh comel kot.Then habis jejaka malaya dia tackle..grrrr~

Jom culik Taemin!!

Kita ajak dia pergi shopping nak tak?Pergi saloon.Main masak-masak.

Ok fine.Berangan sampai sudah la memang takkan jumpa.
Nak jumpa Hanis Zalikha pun tak dapat.MIahahaha

2 comments:

KAMIHIDUP said...

KAMI nak xnk jumpe hanis, KAMI nk jumpa momo, boleh?? hee. :)

momochan said...

HIahiahhiahia boleh..nanti blnja momo mkn kat momo corner tu ek?HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN