click click

ikut momo jom

03 March 2011

tak tahu tajuk..so baca je la ye

Readers....

Sudah makan ke?belom?diet ke? Momo nak diet juga tapi kalau berazam nak diet mesti lagi kuat makan.aishhh can't control myself..

Hey..
can you control yourself? can you?
Do you know when are you going to die?
Do you know when you will get sick?
Do you know when you will get marry?
Do you know that??

No...
You don't know..and will never know untill it happens to you..

Banyak perkara berlaku sekarang ni...
Contohnya UiTM student yang accident semalam. boleh baca di Metro
Agak menyedihkan juga lah bagi momo, eventhough momo tak kenal pun siapa and tak pernah jumpa siapa. Still momo rasa sedih bila lecturer cerita dengan emosi siap bagi nasihat lagi la sentap-menyentap.
Tengah taip ni pun still mood sedih juga...

Petang tadi pergilah kejap pasar malam dalam perjalanan tu ada accident lagi... haihhh
Risau betul.. terlalu banyak kemalangan sekarang ni.

By the way..mari kita sedekah kan al-Fatihah kepada arwah Umi Kalsom.
amin.

So everyone please drive carefully...kalau buat kerja tu tolong berhati-hati yea..
Tak kira la tengah potong bawang ke...tengah basuh kereta ke...benda yang kita tak jangka boleh je jadi kalau dia da nak jadi kan?..

Ermm one more thing momo nak balik minggu ni!! Sebabkan role play la momo tak boleh balik.Kena practise.
Plan tak jadi da buat kan demam menyerang.. T___T

notakaki: Hendak rehat sebentar dan mula untuk study bertungkus-lumus... momo nak Dekan! hehe amin..





2 comments:

KAMIHIDUP said...

berhati-hatila ye momo, doa byk2 mintak dijauhkn drpd bahaya, gd luck tuk exam, semoga dpt deanlist. :)

momochan said...

kamihidup:doa sama-sama supaya dapat jauhkan malapetaka..
heyp!thank you so much!! sangat berharap dapat deanlist..hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN