click click

ikut momo jom

23 April 2011

1st photoshoot okay saya budak baru harap dapat diajar :P

Heyya..

22/4/2011 momo join photoshoot buat pertama kalinya dalam hidup. *excited sampai baca mesg pun salah*
Kawan momo, Razz yang baik hati mengajak and kebetulan semalam jela momo free..So ok follow juga la.nak ada experience la kononnya.
Dalam kereta baru tahu model hanya 4 dan peserta dalam 70. *now my blood lagi mahu menari zapin cara fast forward*

Text Mr.Ant cerita, and he did not believe me.LOL padan muka tak caya kat orang lagi.HAHA
Orang nak suruh die bagi semangat.aishhh..tapi tak apa, dia da bagi support untuk join benda-benda begini pun kira baik da kan..well ok la before momo start tension untuk buat revision semua subject.lalallala~

Momo kan 1st time buat benda ni, so memang sangat k.e.k.o.k gila la ! ramai tau..lagi 3 orang model tu memang superb la..cantik and sangat photoghenic *how to spell?*
Lagipun diaorang dah lama menceburi bidang ni.*clapclap*



Razz




Fatin Jamil




Tepi jalan berhenti ambik picca..on the way nak balik nampak pelangi apa lagi.shoot kejap.
tapi guna iphone jela pun.

Selamber je orang tambat kuda tepi jalan.ishish..
Yang sebenarnya dua-dua penakut,bila kuda tu datang cepat-cepat lari. pastu pergi dekat lagi then lari balik.HAHA ok tak ada kerja cari kerja.


Abang,encik, pakcik yang baik hati tolong ambil and hantarkan kitaorang balik dengan selamat.
Sebenarnya dia lecturer UUM..hehe sangat sporting tau.suka momo cakap dengan dia.

Encik Lecturer ni yang banyak ajar momo how to pose and banyakkan senyum gelak ketawa.
Tehee~ Asal dia buka mulut je momo da tergelak-gelak da.adoii..

Thanks to him kerana banyak membantu :)


Menggunakan phone murah momo untuk mengambil Si Putih Comot Gomot


IPhone Mr.Lecturer memang terbaik! Kuda ni memang nampak dabomm walaupun keadaan sebenarnya hanya kami bertiga yang tahu.auwww~


kuda-pelangi-kami-bayangbayang-mr-lecturer

Guna IPhone pun ok juga la picca ni. Mr.Lecturer lepas ni jangan lupa your dslr yee.. boleh ambil picca kitaorang banyak-banyak lagi.Kalau tak penuh la IPhone tu dengan gambar kitaorang.


Momochan & Razz
Dia sangat cantik okay!

Model lagi seorang momo tak ada pula picca dia. If ada momo letak yee. Yang penting mereka sangat cantik vavava voom!

Experience yang sangat bagus and funny juga. Apa yang momo belajar ye semalam? Hmm komunikasi dengan photographer sangat-sangat penting.Which I mean here is super duper IMPORTANT. So that diri sendiri selesa and juga photographer.
Ada 2-3 orang juga yang komunikasi secara baik dengan momo semalam buatkan momo comfortable with them.ahaks poyo ayat.

notakaki: Yataaa~ momo dapat jumpa ramai orang semalam! seronok! lagi-lagi 1st time jumpa orang yang selama ni kenal kat FB je.
NIKON~



6 comments:

zacky ~786~ said...

smart yerr.. ngn latar belakang pelangi.. waaa!! best la tgk pic korang.~

KAMIHIDUP said...

wah, tahniah.

momochan said...

zacky:best2...tapi tepi jalan bahaya betul huhu

kami: terimakasih..ehh napa congratz?HAHA

Alan said...

eeee ada kuda

KAMIHIDUP said...

tahniah sebab photoshoot. :)

momo, jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

momochan said...

hehe terimakasihlagisekalikamioiiioii :D

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN