click click

ikut momo jom

21 April 2011

salah ke seorang perempuan keluar berdua dengan lelaki?

Hyeoo

Momo baru je habis paper petang tadi tinggal lagi 5 je. yeahh! yeahh! kemudian pulang ke rumah. tapi tiket tak beli lagi. Hish cakap pasal tiket tadi penat je tunggu turn nak beli tiket kereta api sekali kata tak jual la dikk..
Kenapa pula tak jual? kat cermin kedai siap letak sticker ktm pastu kat meja penuh dengan harga tiket kereta api and before this pun memang jual kan? Why so suddenly semuanya berubah.haihh time orang nak jimat duit la saja nak bagi orang lagi boros-boros.
Nak taknak dalam minggu ni kena pergi cari tiket balik. If not, haiyaa I'm not going to stay here for the whole break semester. zzzz~

Anyway, bila da balik petang tadi and tempah makanan untuk malam ni. Someone datang and asked me.."salah ke perempuan keluar berdua dengan lelaki?"

Dia minta pandangan tapi...

Momo diam tak tahu nak kata apa.

Before momo cakap pandangan momo la kan... why not korang bagi pandangan dulu.gimme the positive and negative that you have in your mind right now.

ohh they don't have that kind of relationship..you know..the 'special relationship' 'love' and so on..

notakaki: Ohhh tekak sakit sangat-sangat ish ish


3 comments:

KAMIHIDUP said...

mengikut islam, tak baik, sebab bila kita berdua, pasti syaitan akan jadi yang ke tiga. berdua juga boleh timbulkan fitnah, fitnah ni lah yang kita kena elakkan. hanya pandangan dari KAMI ye momo. :)

chenta said...

bagi i yg dh bekerja ni, biasa je kalau keluar berdua dengan lelaki yg kita tiada hubungan perasaan..tak salah pun rasanya...

momochan said...

kamihidup: terima kasih...sangat2 bangus pandangan KAMI :) thanks again

chenta: sometimes kita rasa tak salah tapi orang sekeliling kita tu pula cakap lain

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN