click click

ikut momo jom

10 April 2011

dinner faculty 2011-part 4

Hello readers :)

Selamat hari Ahad semua. Korang sudah dinner ke? oh yeahh I know it's still early 6.30pm. LOL. I think its the best time to eat larhh.. Eh kejap ada text masuk..
kreekkk kroookkk *bunyi text sampai*

"nak tomyam tak?"

perghh tomyam tu di hari Ahad.wakalelele
Immediately call dia cakap "Nak!!!! tomyam ayam satu make it pedas!"
heee~ tak sabar nak tunggu sue balik.nyum nyum

Haa itu dia introduction dari momo.panjang tak?

So 5th April bersamaan hari Selasa Faculty of Accountancy ada dinner yang bertemakan 'Asian Soul Garden"

Garden ke? *tangan di dada mata juling ke atas*
Actually tak rasa dewan pun rasa macam nak pergi kenduri kahwin ada la.HAHA Sebabnya pintu masuk dia ada gerbang ala-ala nak kahwin gitu. serius cantik kot, hijau and putih. Dengan dibentangnya carpet merah, ala-ala artist gituh.

Momo & Sue datang lambat, gatal nak merasa artis la kononnya. Tapi tak sebenarnya muka kitaorang ditonyoh dengan makeup oleh kawan-kawan yang tak reti pasal makeup. =.="
sedih betul jadi experiment. sob sob setelah dipaksa akhinya diri ini rela untuk dijadikan bahan kajian.
Hasilnya? tak payah la tengok...makeup okay je tapi bila kat muka momo jadi pelik macam robot.euuww scary..Kalau muka sue, comel ! macam anak patung.kehkeh..padahal makeup kitaorang sebijik sama.cuma momo taknak pakai baju sama je.lalalala~



very mak datins auwww
Guess where am I ?

oh yeah..I was standing at the back taking picca with the others.LOL jealous momo tak ada di kalangan mak datin semua ni,momo nak jadi PUAN Seri boleh?
uwekkk~no way.momo nak jadi anak gadis yang sopan di kalangan mak datin semua.





Faizah & Nadia. Both of them are soooo in Arabic style that night





4 beautiful ladies right? Like I told you before,kawan-kawan momo semua cantik tau :)
From left: Nad,Faizah,Ziema and Nadia
click here to know what I'm talking about 'before'





80-an version? LOL
Another 2 ladies, Fatin (in the middle) & Mar





Nadia & momochan.
ok I admit that I'm totally different from the others because of the cheogsam that I wear :P





Midah & Sue...





Midah & momochan
Midah kenapa muka you?





Myself. Nadhirah Azman
I love the way I am



notakaki: Hari ini hari momo makan and makan kemudian bangun pun lambat. Memang rehat sepuas-puas nya. And for your information, my roomate and I were downloading some videos from youtube 'how to wear hijab like hana tajima' lalala~ Don't ask me why because I just love to watch her video but then tak pernah terdetik di hati nak cuba untill tonight!
If my face is okay...I mean sesuai dengan wajah then boleh la post picca kat sini.hoho *berlagak* Actually boleh la pakai pergi kelas kan?Since this week is the last week for kuliah before final.

ok people! I want to go my fantasyland. see you there and say HI ! to me. ciao :)

notakaki: Goshh~ 12 days before final. I'm dead. By the way, nak cakap juga momo ada dinner kolej that will be on 14th bertemakan 'ladies night'. tak mahu pergi tapi sudah bayar *kena paksa* sobsob tengoklah kalau rajin. :)

picca: some are from my 'ngokngek; phone and some are from my friends :)

3 comments:

nora amila ghazali said...

gi la dinner inai.. boleh kita pic dua before kak nora keluar dari uitm... errrr sedih nie.. sob3..

KAMIHIDUP said...

amboi semua memang macam mak2 datin, heee. :)

momochan said...

nora: yep2 momo pergi dinner kolej nnt.huhu da2 jgnla sedih2 yee :)

kamihidup: haa kan?kan?mak datin vogueee gituh..:P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN