click click

ikut momo jom

15 April 2011

mari kita pergi bercuti ! tak mahu study da

Hello ! Hello !

Momo terasa nak pergi bercuti la. ahh tak sabar betul nak tunggu cuti semester ni. Tapi cuti sekolah mula nak hujung-hujung bulan 5, awal bulan 6 kena pulang ke kampus semula sebagai seorang pelajar yang berazam baru. *students always do that right?*

Tapi kan kan kan masa sekolah mesti korang asyik pergi lawatan sekolah kan kan kan?
Dengan naik bus express yang menanti di luar pagar sekolah menunggu masa untuk serbu bas rebut seat nak yang tepi tingkap. Tapi yang tak bestnya kena pakai baju sekolah. ceit memang tak rock betul la..


A tourist yang tidak sabar untuk melancong!





Saya momochan F.A yang bertugas untuk hari ini. Sebarang kemusykilan mahupun inginkan bantuan boleh la menekan button yang terletak di sebelah kanan. *jumpa tak button tu?momo tak jumpa la.ishish*



Tehee apa motif entah merepek malam-malam buta ni. Naahhhh sebenarnya tension ni, rasa macam nak keluar dari situation sekarang and pergi bercuti.
Hmm semuanya sebab final because my paper will be on 21, 27, 28, 29, 30th April and 1st Mei.

Yang tak tahan tu 4 hari direct...and semuanya subject yang agak tough, banyak baca weyh!
I don't know if I can manage to study all these..pheww tell you the truth..momo tak suka sangat situation ni.beutl-betul buatkan momo tension.

Now momo nak tanya if ada sesiapa yang boleh bagi tips how to release tension, to manage your time lagi-lagi 4 hari berderet tu.perghh memang rasa macam orang kejam gila..mati mati mati..haihh haiihh
mengeluh banyak kali pun tak guna juga kan.
hmmm

nak give up?
taknak give up?
nak give up?
taknak give up?




F.A pun nak bergambar dengan riang bukannya muka ketat macam skru 24/7

picca: mine

notakaki: Goshh! Arau sangat panas hari ini..betul-betul sangat panas kering. Banyak kali mandi hari ini,sebab tak tahan la panas dengan badan jadi gatal.grrr~ sabar dan sabar itu je yang mampu dilakukan sekarang ni.
Yeahh I know macam budak mengada-ngada la pula kan? But hey! ini serius bukan main-main la.Tak percaya pergi tanya orang Perlis. Panas biasa tak apa boleh tahan lagi, ni panas yang panas pedih lagi tu,

Ok nak study dengan mood tunggang langgang sebab masih panas dan hati yang sangatlah geram.
Bye!

4 comments:

Rozuan Ismail said...

g bercuti kt mana tuh?

momochan said...

rozuan: bercuti tak tau lagi..tp dalam picca ni otw ke putrajaya tgk pertndingan pidato antarabangsa bahasa melayu :))

KAMIHIDUP said...

momo wat relax je, baca sikit je, ambik point je, sebelum study tu, doa dulu mintak tuhan gerakkan hati tuk baca tajuk-tajuk yang akan keluar. :)

momochan said...

kamihidup: wuwuwu sedih + takut dgn final ni.sobsob thanks and doakan sama ye :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN