click click

ikut momo jom

17 April 2011

sudah plan untuk cuti sem ni.mau g makan aja..

Dear readers..
How are you?
Today is Sunday..its a weekend for others but not for me..*final is coming!*
got up early in the morning..make some coffee for breakfast. yattaaaa..study sikit je then go for lunch lepas tu tidur bila tengok roomate tidur.ok bad habits!

Ehemm so bila petang bangun study for Ais pula. sambil tu on la FB.ok I admit ianya sangat salah kalau nak study .doing 2 things at the same time.sangat la tak bagus. FOR ME only.
sebab tak focus.hehe

Dalam FB tu main la comment.Gila teruja bila cakap nak jumpa ni dengan ni dengan ni..At the end entah jadi ke tidak tak tahu la.
Ini apa yang kitaorang borak merepek :P





momo plan dengan girlfriend nak jumpa then ada la someone ni mencelah




ok now sudah start cerita pasal makanan.haishh cepatlah pulang ke rumah.rindu makanan sedap-sedap!


my respond





haa.menjawab-menjawab belasah kang. HEHE kidding.


Itu je la..banyak lagi sebenarnya takkan nak tunjuk lak kan.Kang ada yang kata show off pula.

In conclusion, saya nak pulang rumah supaya dapat makan yang bernama MAKANAN berkhasiat. hehe
Baiklah momo nak continue study AIS, by the way..momo nak buat 1 short video and I will speak in ITALIAN. But I'm afraid nobody want to watch the video..so.....nak buat ke tak?hehe shy-shy pun ada juga.
But da lama tak cakap so I need to practise a lot, suppose that momo buat video for my lil brother because it's his birthday tomorrow! he's turning to 10 lalalala~ since banyak sangat problem yang entah apa-apa I will do somehting else for him.Oh ayah wants to buy a new phone for him, which is lalala~ ayah! he is still in primary school ! grrr~
opps terlebih pula, so I will post something about my lil brother and yet don't know when will it be.so stay tuned!

notakaki: done with MUET, now MR. final Im looking forward for you.
sorry for the grammatical errors,vocab or whatsoever.I'm still learning and yet I'm still trying to be the best :)









7 comments:

zacky ~786~ said...

gi main lyg2 lg best hehe :D

Rozuan Ismail said...

nak ikot jugak!!

momochan said...

rozuan:jomjom hehe

momochan said...

zacky: itu nnt la... hehe

KAMIHIDUP said...

ayat tak tahan, sayakan hero, wahaaa. :)

momochan said...

kamihidup: HAHAHa bukan senang org nk ngaku tau.ayat mahal tu hehehe

Muhammad Naim said...

sngt suke ini post..hehehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN