click click

ikut momo jom

17 May 2011

CONTEST FRIENDS FOREVER

Oyt Oyt readers!

This entry is about another contest yang momo join and juga korang juga boleh join bersama.Click banner di bawah untuk turut serta okay.






Picca ni diambil semester ni la.fuhh baru lagi okay? 1st dari kiri yang cantik berpakaian macam corak batik tu SALLY. A good girl tau.. Next, yang berpakaian biru gelap seperti elegant tu MIDAH. She is a good girl too. The last one, of course me! momochan heee~

Ok now masa untuk bercerita tentang gambar ni sedikit sebanyak.
Picca ni kat UPM..but we are not UPM's students. UPM tempat kitaorang menginap je. Sebab hari tu straight dari UiTM Perlis *kami budak UiTM!* dengan semangat yang membara semata-mata nak tengok orang berpidato. Bukan calang-calang orang ye. Tapi matsalleh and minahsalleh yang kecek Bahasa Melayu. wauu!!

Pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu Piala Perdana Menteri

Ini sememangnya kenangan manis yang tidak akan momo & kawan-kawan momo lupakan. Sangat menarik and seronok. Kalau dapat peluang sebegini memang takkan momo lepaskan lagi.



Hmm ini baru cerita momo. Korang pula bagaimana? Oh yes..If you join this contest you can choose your prize! weee~menarik bukan? So momo cadang nak ini kalau menang ! *tengok picca dibawah*









Click this picture to see other prizes!
*ditaja oleh DROPLET HOUSE*

Now..now..akhir sekali mesti kena tag 3 orang :

Goodluck :)

12 comments:

shafmechy said...

Thanks join...mencuba nasib pun tak rugi..klu ada rezeki sape tau kn..hehe..Gud Luk =)

KAMIHIDUP said...

good luck momo. :)

momochan said...

shafmechy:heee~thanks.yup kalau ada rezeki adala kalau takda pun takpa saja mencuba :)

momochan said...

kamihidup: tq..jomlah join..kalau menang hadiah pass kat momo la.hehehe :p

...:i'm ezza haniza:.... said...

thanks tag saya :)

momochan said...

ezza:jangan lupa join :)

zacky ~786~ said...

waaa.. ~ gud luck ~

momochan said...

zacky:waaaa terima kasih hehe

ARJUNA.Inc said...

gud luck..kalo menag share adiah ngan arjuna tau..hahahha

Syafiq Rosli said...

gd lcuk ya..:)

FizA said...

nice pic!! :)
follow kamu ye..gud luck tau..

http://akupunyacita.blogspot.com/2011/05/contest-friends-forever.html

cik najihah said...

gud luck :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN