click click

ikut momo jom

26 May 2011

dapat juga la pergi cinema melayan cerita biasa-biasa

Hai readers!

Hmm cuti sekolah nak bermula da, sekarang macam-macam movie keluar kat cinema kan?
And momo salah seorang yang tak terlepas menjejakkan kaki kat tempat gelap tengok screen sebesar kedai atuk momo. *cinema*

Cerita yang momo layan hanyalah KONGSI and NUR KASIH the movie.
1st tengok KONGSI kat KLCC ok ramai orang nak beratur. Tapi layan je la sebab semua cerita habis lewat malam. Momo kan budak baik mana nak balik lewat-lewat kan? :P
Cerita dia da lama ke?Entah momo pun tak tahu, main beli je.
Rate cerita ni 3/5 bintang la momo bagi.
Sebab ending dia macam ehh da habis?macam tu je?
Then apa motif dia nak bunuh orang?
Then kenapa kereta polis waja lagi laju dari Evo10? *bajet mahal la tu*
Then kenapa waja je yang dihentam cukup-cukup? *bajet mahal lagi la tu*

Suka tengok driver evo10 tu pakai glove wohh macam pelumba kereta betul je polis tu.heee~
Suka tengok time langgar-langgar tu ada 1 kereta warna merah terlepas, dia stop dan terus reverse.HAHA ok kelakar la kan kereta lain stop dia seorang je jalan.ngee~

Erk tapi kena duduk baris 2 dari depan.Sumpah sakit tengkuk ohh macam da terkeher terbengkok semuannya la. Uhh memang tak tahan sakitnya.
Tapi da sendiri cari pasal huhu..


sekian untuk KONGSI.

NUR KASIH the movie di wangsawalk.
Today momo pergi dengan kawan baik momo Aini,bersama adik lelaki masing-masing*bodyguard kena bawa sekarang ni.bahaya tau*

dapat seat 3rd dari depan, ok much better dari KONGSI hari tu.
Since momo duduk berdua dengan Aini, and the guys lari pergi duduk depan sebab kasihan kan kawan diaorang yang setia follow-follow terpaksa duduk antara wanita, jadi mereka bertiga duduk di baris hadapan yang sememangnya tak ada orang langsung.

Momo and Aini banyak bercakap juga dalam cinema tu.opss..Sebab masing-masing tertanya kenapa dan kenapa begitu..?terlalu banyak persoalan.
Cerita yang agak slow membuatkan kami menguap banyak kali sampai mata berair menahan mengantuk.*serious*
Lagi 1 orang cakap cerita sedih la boleh buat menangis,yattaaaa tak faham la part mana entah nak kena nangis.
Yang penting ianya membosankan, rugi tak tengok PIRATES.Adoiii...

Sekian lintas langsung dari studio JUMPING MOMOCHAN.bye!
Rate cuma 3/5 je.


notakaki: Sangat rindu dengan kawan-kawan yang lain.Thanks to Aini & adiknya yang sanggup datang jemput sebab momo tak ada transport nak berdating dengan korang.hehe.Again thanks lalink yee..Hopefully dapat jumpa lagi.

The Guys =)





Momo da makin gemok T__T & Aini si cantik manis ;)

6 comments:

KAMIHIDUP said...

yang atas katil tu sedih, masa nur suruh pegang perut dia. :)

momochan said...

kami:mesti kami nangis melalak kan?hehe

SANDRA AZWAN said...

Busy je memanjang..nak keluar tgk movie pun susah....huhu

momochan said...

sandra: Alololo ciannya..beli cd jelaa jwbnya.HEHE

Arief Arf said...

eh kenapa tak pandang kamera?
hahaha
X)

momochan said...

Arief: Tak tau..Paparazzi punya kerja ni.. 0_o HAHA

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN