click click

ikut momo jom

01 June 2011

Start belajar sudah..

Hye si gadis yang cantik dan jejaka yang tampan..momochan di sini ingin menaip dengan menggunakan imaginasi pada waktu tengah hari yang panas. By the way, I'm in Arau ! *boooo*

Sampai semalam dengan menaiki train. Berkejaran ke kolej untuk mendaftar kolej dan bergegas ke kolej lama untuk mengutip segala kotak-kotak comel dan beg-beg yang terperap dalam stor selama sebulan. Dengan tenaga yang tak seperti Wonderpets *kecik cenonot tapi power.TIPU!*
gagah berulang-alik dari kolej lama ke kolej baru.Fuhh cramp habis tangan kaki..

Hari ini pula hari pertama bangun awal untuk kelas 8a.m. *lupa kunci jam* baju tudung tak iron.heh..kan da kelam kabut..padahal da semester 5 bukan 1 macam dulu-dulu lagi. *angkat kening ala-ala Ziana Zain?*

Hari ini juga start belajar, 1st subject BEL..and hmm its kinda boring kot.teheee..but da dapat kerja untuk presentation. *ishish*
Next class..BATAL
Next class..hm da nak blah baru lecturer datang.phewww on the first period kena dengar dia cakap pasal introduction even mata ni makin lama makin berat. Alaa student belajar time tengah hari tak mengantuk ke? Lepas tu fikir nak makan apa ek? kan?kan? Seriously momo rela bangun awal pagi belajar pagi dari belajar tengah hari. 11 pagi da rasa macam 12 tengah hari kepala pun berpinar-pinar. *class panas mana syokk belajar* BUT on the 2nd period, mata segar bila Sir suruh buat calculation. *Yeayyy*

Then pergi beli moi sup
Serious kat kedai tak nampak lawa macam ni.sememeh ada la.tapi sedap pedassses.



Sambil-sambil tu layan CUN.

Maya Karin cantik woooo... M.K please be my sister..HAHA *gila*

next, online la update my laptop. Oklah angin da kuat ni..redup pula tu..so nak tidur! tata~
Lagi sejam tolong kejutkan momo yea..HALLO HALLO sama gua yeee.

picca: Mr.Google
notakaki: Cabaran semester ini lebih mencabar. Doakan momo.Thanks everbodyyy. *sengih *

2 comments:

man yusoef said...

apesal kali ni masuk sem mcm awal hah?? pelik pulak..sbb biasa mcm bulan 7 gitu baru masuk..

momochan said...

man yusoef: haaa kan?kan? awal gila.cuti sem pendek..huhu ntahlah

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN