click click

ikut momo jom

05 May 2011

Ini ke yang kata diari AF tu?

Jalan-jalan kat Jusco nampak ada satu kotak besar..Selalu tempat tu kosong or ada la apa-apa acara and wondering la asal ramai sangat orang tengok kat kotak tu kan?
Momo excited nak pergi ingatkan tempat mainan baru boleh lah main kan...
Rupa..rupanya.....









Kat sini baju-baju beg diaorang semua letak




Kotak tu besar ada 2 tingkat ! Ini tangga luar





Ini tangga dalam

Jangan tanya momo ini apa.Momo hentam cakap ini office dia. =.="



Tangga lagi..


Bla..Bla...Diaorang pratise melalak ehh tak menyanyi.








Sebagai penutup, momo tunjuk lagi tangga kat korang :D

Oh by the way kalau korang tanya siapa ada dalam kotak tu momo tak kenal pun siapa-siapa. LOL
Da kata da ingatkan tempat mainan,buat penat je teruja jalan laju-laju.ceitt.
Kalau nak tahu siapa dalam tu korang buka la diari AF nanti ek :)

notakaki: Sambung key-in markah budak sekolah. Sakit leher da.. T__T
notakaki: momo panggil kotak sebab bentuk dia kotak dan mereka macam terkurung dalam kotak yang lutsinar colour nya.tehee~








3 comments:

KAMIHIDUP said...

af tak best.

momochan said...

kamihidup: HEHE momo tak tengok pun >.<

アヌム ちゃん~~ said...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN