click click

ikut momo jom

08 May 2011

nak dating juga..huuuu :(

Hello korang !

......................(bunyi cengkerik)............................... *tak ada idea nak memulakan perbicaraan dengan korang*

Tadi tengah guling-guling atas katil lepas mengajar adik homework*lebih kepada membebel dia*
then terfikir eh nak dating dengan boyfriend momo la! rindu...
Si makcik pula busybody tanya cuti ni kenapa tak pergi dating?
Makcik ku sayang lagi ku sayang macam mana nak dating dia kat sana & diri ini kat sini.Lain la macam situasi dia masing-masing dekat ja. Haa pasai pa hangpa ja tak pergi dating? Boleh tumpang sekaki dapat gak makan ice cream.

Kalau dapat jumpa Mr.Ant nak buat apa ek?

ok pertama kali momo nak pergi tepi pantai ! heee~ bestnya.
Lepas tu momo nak makan burger dengan gelojoh sambil bersembang tak hingat dunia
Kemudian jalan pergi kedai souvenirs sambil gossip. *hot gossip auwww*
Ambil picca banyak and banyak and banyaknya. *Nak simpan memori sebab momo pelupa*
Kalau beli barang tu ada resit nak je scan pastu letak kat blog then original resit tampal pula dalam 1 special book.*buku Miss Momochan & Mr.Ant* says, today pergi beli topi.Ternampak pula blablabla yadaa yadaa...

Next, shopping! Both of us da kerja so takpa boleh membeli-belah dalam erti sebenarnya
After that, its movie time ! okay seriously taknak cerita seram. Tak pasal-pasal jerit dalam cinema tu kang.Dah memalukan. So kita tengok cartoon pleaseeeee...
Oppss tak lupa juga kena pergi tempat main games. Alaa yang guna token tu selalu ada kat tingkat atas mall. Nak best pergi Genting, bila da kaya lagi terus Disneyland la, puas hati kot !

Ada lagi ni, dinner ! candle light dinner? ermm ermm nampak gaya macam tak. So, kalau macam tu beli hotdog or sate ke anything which is not that heavy because ... nak makan atas pokok! HAHA ok la tu lain dari yang lain.
Makan icecream sampai cair lepas tu jatuh atas kepala kat orang bawah. euwww
Eh tertinggal pula, nak ballon juga! nak 6-10 biji. HEHE.Semuanya diikat reben merah or pink.

Lepas tu pula kan..
Ehh da la...yang lain kena simpan. teheee~



Saya tahu
Mr. Ant,
I Miss you so much.
xoxo

Takut betul dengan result yang tak lama lagi keluar. Goshhh.. If tak dapat apa yang ditarget habislah momo kena ikut janji yang dibuat dengan Mr.Ant . *rahsialah*
mood sedih pula tiba-tiba. Lagi la tak bermaya jawabnya.

Masih cuba dan cuba untuk mendapatkan yang terbaik.



notakaki: Perlukan juga keberanian nak tengok cerita seram !
notakaki: Mr. Ant.... :(



2 comments:

Fafau De Craft ( Zana ) said...

hope result cemerlang!

momochan said...

fafau : thanks ! i hope so

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN