click click

ikut momo jom

10 May 2011

Baru nak pasang heartbeat

Good Afternoon!

Heyya readers! momo just nak inform that momo pun ada heartbeat juga! *yipeee*
At 1st rasa macam musykil la kan nak letak Heartbeat(HB) ni takut menganggu nuffnang pula.

Tapi lepas tengok entry-entry mama zarfan @ mz waahh memang terbukti nuffnang tidak diganggu.bagus!bagus!

check la kat blog mz ni yeaa:

Percaya tak? susah ohh nak percaya...
Dulu memang heboh gila la pasal ni, macam pasar malam. Sekarang ni da cool down sikit pasal apa tak tahu la. But momo just give it a try. (tolong click click kat atas tu tau) macehh.
Sekarang tengah hot apa? ohh DIGI Awards tu maaa...yang tu kalau ramai followers memang masyuk la kan, kalau setakat ciput macam momo ni. HEHE faham faham saja la..

Tambahan sedikit, momo tengok barang-barang kat HB comel kott..Rasa macam nak je beli. momo suka yang boleh letak kat kereta tu ,panggil apa ek? yang boleh lekat kat cermin tu.heeee~ momo letak muka uduh-uduh pastu letak 'stay away from my car' HAHAHA
tak senonoh...

Heee~ by the way if korang click mine, please let me know then I will click yours. Ok la tuh kan?kan?
Sesama kita menolong huhu...

notakaki: Kalau la dapat duit HB ni momo nak beli 'stay away from my car' !!! weeeeee~


10 comments:

Miza Yusof said...

good luck momo :)
miza pun dah pasang dan tengah tunggu cek sampai ke rumah :)

KAMIHIDUP said...

KAMI tak pasang pun. tak faham sebenarnya. :)

momochan said...

miza yusof: heee~ bestnya cek nak sampai.bila la turn momo pula ye

kamihidup: konsep die lebih kurg mcm nuffnang juga :)

ahmad endo said...

makin loded lah pas ni...hehehe

momochan said...

ahmad endo: kalau loded boleh open table la..waah2 gituhh

Heidi Shafiq said...

dah kaye nt jgn lupe blanje aku.. haha.. :P

momochan said...

heidi shafiq : HAHHAA bila da KAYA tau..tau..xkaya xboleh :)

Ain Atika Zailani said...

nanti belanja tau momo??? hahhaha yeye momo belanjan aiskrim... yess!!=p

momochan said...

ain atika zailani : napa sume pakat buli suruh momo belanja ni?HAHAHA tunggu momo kaya sederhana kita makan icekim mcd !! yeeeaahhh! :P

Farhan Zulhusmi said...

eemmm...
tak semstinya follower sikit tak boleh kan masuk???
kalau farhan jadi momo...farhan cuba je....;-)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN