click click

ikut momo jom

12 May 2011

nak promote kawan lelaki momochan ni...HAHA

Yezza readers!

Today KL nak hujan yipeee! Bangun pagi tadi tengok KL Tower pun tak nampak, kelam je. huhu
Sekarang ni guruh bagai..ehh jangan lebat sangat nanti Astro takda, nak on lappy lama-lama time hujan bahaya.takut la momochan,kasihanilah saya. *menyampah dengar*

Eh ! Cuba tertengok tajuk atas ni kata apa? Promote kawan lelaki momochan ni? HAHA
Dasyat gila tak pernah orang buat ko gedik nak buat ek momo? teheee~
Tak sebenarnya saja nak kena kan dia ni. Hari tu birthday dia..momo cakap taknak wish kat dia.perghh rasanya mamat ni sentap ke tidak?

Meh bercerita sedikit info budak ini.

Motif dia?momo tak tahu.

Momo gelarkan dia Mr.Z perghh mengada. Sukatila member momo kan? finefine.
Umur for sure sama dengan momo juga. Haa umur momo berapa tau tak?tau tak? kalau tak tau meh kasi pelempang sikit.
Stay in KL and belajar pun sama..but now dia tengah bercuti.Seronok gila ko ek?



Motif..nak korek hidung kot, pastu cover line

BlaBlaBla selalu syok sendiri...Biasalah manusia kena ada perasaan kalau tak bukan manusia habis apa?
Lupa pula Mr.Z ni 1 sekolah dengan momo...1 tuition dengan momo.
And kitaorang selalu memaki-hamun sesama sendiri. Dulu asyik sentap gak la sebab ayat dia tajam macam pedang samurai.Last-last momo pun hadiahkan ayat pedas macam cili kat dia.Heh.. macam tak pernah nak cakap baik-baik.

Lagi apa hah?

Ohh dia ni tinggi kot..serious tinggi. Kalau berdiri sebelah Mr.Z ni rasa macam eee benci benci benci apasal la momo tak tinggi macam dia, nak je ambil semua ketinggian dia, minta tukar boleh?HAHA harapan je la kot.

Lagi satu nak kutuk, walaupun dia tinggi tapi dia kurus. So, momo selalu gelarkan dia 'keding'
HAHAHAHA.. Dia gelarkan momo...'rahsiala weyh' tapi yang penting macam hantu la nama tu.ngenng.

Anyone nak berkenalan?
.........................
........................
........................

Tak ada?



Baiklah, segala surat rayuan tidak akan dilayan :P

Bagus...momo pun tak nak jadi agen jodoh ni. tak kuasa.
Saja-saja nak memperkenalkan kawan sendiri.

notakaki: Happy belated birthday keding!
notakaki: Happy birthday my brother!!! *harini birthday dia, and yet momo tak bagi apa-apa pun.lalalala
notakaki: Click banner HB momo and terus register untuk dapatkan duitduitduit ! mz dapat duit lagi tu..seronok dia

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hai kacak.

KAMIHIDUP said...

:)

momochan said...

anisa hang tuah: erk?? HAHA

kamihidup: :D

Ain Atika Zailani said...

ehehmmm..nak sain????...hehhe

Muhammad Naim said...

nak jugak..hahahah

momochan said...

naim:kalau rajinla HAHA

Miza Yusof said...

kenapa dia malu-malu kucing takmau tunjuk muka penuh. hehe :)

momochan said...

miza yusof:tak tahula kne tanya tuan badan

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN