click click

ikut momo jom

20 June 2011

Hari kuning untuk ke kelas. gila fikir apa pakai colour tu

Hari isnin yang sungguh gila ! Ahh sungguh tak sangka kenapa buat macam tu yaaa..

Begini jadinya bila diserang sakit kepala dan melarat hingga keesokan pagi, mata pun segan-segan malu nak buka, jadinya rembat sahaja baju kurung mana-mana. Hari Isnin kan wajib bagi siswi untuk menggayakan baju kurung masing-masing =.="

Disebabkan kelalaian yang tak berpanjangan..sarung baju, beg, stokin dan kasut tanpa breakfast bergegas ke kelas tak payah tengok cermin lama-lama. 
Masuk LT.. Kelas yang agak luas kawasannya, senang cerita part 5 semua ada dalam kelas tu bagi Diploma Perakaunan. 1st lesson was Taxation, ok I manage to avoid from transform to a sleeping beauty... but not for MIDAH mata kuyu. *tehee*  She's not feeling very well. Kasihan.Get well soon beb!

I forgot to mention that today pakai baju kurung kuning. Like seriously KUNING. Striking colour terang. yang macam dari jauh you can see the colour shinning. Gila betul.

Kenapa la tak sedar dalam bilik masa tengah iron baju?
Kenapa la baru sedar bila ditegur rakan di dalam kelas?

Ehemm baju tudung kuning semua, tapi tak bermakna otak kuning okay? It so nooot true. Otak warna merah pink coklat sedikit purple dan hijau. LOL *imaginasi sungguh*

Keadaan bertambah cemas bila berjalan di tepi ke koridor, mata semua macam belalang besar-besar belaka. Ye saya tahu saya cantik. tak perlu lihat saya sebegitu sekali. Ok itu hanya gurauan. tapi sungguh kenapa perlu ada insan-insan yang tengok budak baju kuning macam tengok alien. Jadi untuk menghilangkan rasa gundah gulana ni senyum je la kat budak tu, but but but... dia buat muka " You are sooooo not into fashion"

Erkkk T_____T

Kasihan la saya ni... 
Kesalahan saya tidak besar cuma hanya memakai baju kuning terover terang je.. *Tak teringat pula nak ambil gambar*

notakaki: Kuiz tadi Alhamdulillah boleh jawab but I'm not sure if I can score or not. Need to improve my marks so that I can go for my photoshoot. *satu-satunya mission saya yang terkini* 
Mr.Ant... I will show you that I am a super intelligent girl just like the others!!! and will fullfills my dreams. no objections.



hanya sekadar hiasan










3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kuning itu ceriaaaa


:)

momochan said...

anisa: ha kaaan?tapi tak semua fikir macam tu. sob sob

KAMIHIDUP said...

sabar jelah. tapi sesekali pakai kuning cantik juga, momo cik kuning, heee. :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN