click click

ikut momo jom

15 June 2011

perjalanan pulang ke kolej bila kelas batal

Hello !
Sekarang ni sudah masuk minggu ke-3.. Belajar pun best macam semester yang lepas juga. Cuma jadual lebih padat dan kelas makin jauh even kolej dapat yang paling dekat. ^_^

Momo nak share picca sewaktu perjalanan pulang ke kolej bila kelas batal. HAHA Heaven okay ?


Semester ni banyak juga kelas di bangunan oren ni. Dipanggil BK short form kepada bilik kuliah.
A small class but a very nice class with aircond.. Masyukk sekali untuk melelapkan mata dan berdating pada waktu malam kononnya mahu study. =.="



Ini berhadapan dengan BK tadi. Dinamakan apa pun tidak tahu but it looks like bengkel kot. And the students pakai jubah putih ala-ala doctor you..auwww~ tapi lelaki tak hensem perempuan cantik la. HAHAHA .Laluan sini boleh dikatakan laluan utama pelajar nak ke kelas. Sambil jalan kita usha kiri-kanan kan? Cuci mata. psttt~

As you can see from the picture..its "Anjung Siswa" but honestly we call it as "mushroom". A huge different you can see right? Anjung Siswa and mushroom? What the? Apa kena mengenanya? I still remembered I asked one of the senior when I was in part one.
"Kak.. tempat ni nama apa?"
"Inilah mushroom" katanya
"Mushroom?"
okay please imagine momo gelak bagai nak rak..HAHA nama sikit punya glamour tu.
Dulu tempat ni best, sekarang kurang best sebab terlalu ramai sangat lepak sini so makin sesak.



Dining. Kitaorang panggil mayang. Sebab apa entah tak tahu heee~
Da bosan da makan kat sini. Tapi terpaksa .. T__T Rindu nak makan kat rumah la.




Itu dia pintu depan kolej kesayangan. Ahaks...~kelas gituhh nama dia.


Ini kolej ke 3 yang momo pernah duduk


Belah kanan kolej ke 2 dan kiri kolej ke 3 pernah momo duduk.
*hidup secara nomad*

Ni kat kolej sekarang la..



Pandangan dari bukan bilik sendiri


Pandangan dari bilik


ini dia pintu bilik ! Cuba teka no bilik berapa?



Ok da habis...


Sekarang,


Mempersembahkan tak ada kerja cari kerja !! So untuk korang yang baik hati ni jom lah vote kan untuk momo ni.

1st.. kena LIKE fanpage ni dulu

2nd.. boleh la LIKE picca momo

Thank you.

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

rindunye zaman U :,(

momochan said...

anisa: tak sabrnya nak kerja hehe

annis said...

dah like :)

KAMIHIDUP said...

baju bersidai-sidai, heee. :)

momochan said...

annis: thank you dear! :)

kami:heypp!! tutup mata! HAHAHA

shafmechy said...

eh..kat u mana tu ye?

momochan said...

shafmechy: Uitm Perlis :)

shafmechy said...

patut mcm pnah tgk..haha..pernah buat part time situ..ctering

momochan said...

shafmechy:erk yeke?HAHAHHA

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN