click click

ikut momo jom

09 June 2011

Setahun lagi bertambah untuk tahun ini.terima kasih

Hai !

Nadhirah is here to tell you that today is my 6th anniversary . Alhamdulillah..


Hai ! Mr.Ant




I made something special for him.just for him.
Bukanlah tempah baju couple or mug couple bentuk lovelove.Tidak-tidak, I need to think my budget juga. Bagi yang semampunya dan ikhlas.Sorry ye Mr.Ant.

Tapi sungguh rasa malu nak bagi. Tak berani. Hadiah tak mahal branded pun. Tapi memang menyeksakan juga la jari jemari ni sebab buat benda yang tak berbakat langsung. Hailaa kalau Mr.Ant gelak guling-guling macam mana? Mogok seminggu taknak cakap dengan dia. heee~

Kalau nak bagi seminggu lepas dari tarikh ni boleh tak agak-agaknya?


video ni sweet okay


You only have to spend 15 minutes to watch this video. Oh My.. tangkap leleh gak la..yang hanya tengok video ni pun da terharu, Try kalau jadi perempuan tu..tak terkata apa dah.
Siap dok imagine lagi kalau macam ni terjadi la kan..mesti mulut potpet "Apa ni?Apa ni?Apa ni?Kenapa ramai sangat?" etc etc

Perempuan to chill gila kot, tak cakap banyak asyik nangis je kerja. *perempuan kan*
HAHA..Beruntung dia ada memory yang takkan dilupakan so boleh cerita kat cucu-cucu dia nanti.


notakaki: Kalau nak bagi seminggu lepas dari tarikh ni boleh tak agak-agaknya?



4 comments:

KAMIHIDUP said...

tahniah. :)

momochan said...

kami: Thank you :))

aQi + GenGkey said...

woha..
terbaek kot vid tu..
btw..tahniah yerk..:D

momochan said...

aqi: kan?kan? heee best je..
huhu okay thanks! :D

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN