click click

ikut momo jom

08 July 2011

Siapa tahu cara pakai kain pareo?


okay seriously...I wish to wear this pareo punya style. But I do not know how..and how..
So I need any tutorial *ada ke?*
Sebabnya tak semua my friend tahu.. alololo

Nak pakai..nak pakai..
Even umi cakap ini fashion zaman dia dahulu...
Elehh biarlah fashion ni dia naik balik....tak kira nak juga.Sob sob..

Kalau boleh nak import terus datang rumah tolong pakai kan untuk momo.
HUHU

Cantik la awek kat atas tu..ada sesiapa berkenan tak? ngehh ngehh...
Tapi momo minat pakaian dia je..cun ohh ohh

notakaki: Study please...test bila-bila je akan muncul dengan gempaknya.!

8 comments:

..hizamirahim.. said...

pakai kain batik je la.

:P

momochan said...

zami: heyyy takmau la kain batik..ishhh nak pareo la =.="

roq said...

meh saye ajarkan...hehehe...jempot2 la singgah sini ye....da tak busy dah...hehe

♥ cik kieranaa ♥ said...

ade kot tutorial.
kalau tak. try n error je..
knpem boleh..hihi..:)

btw..da folo u...
hit me back yeah. tq! :)

Ain SSB said...

Try n error je...mana tau tetibe lagi lawa caranya dari yang original ;)

Thank you btw for visiting my blog! :)

momochan said...

roq: HAHAHAHa macam pandai la sgt pkai hikhik

cik kieranna: takut buat xjadi je.HUHU

Ain ssb: HAHHA kann kalau try tiba2 jadi vogue mcm diva nak gak la HAHA

Anonymous said...

senang jer pkai nya , sbb sy penah ajar kakak sy pkai kain 2

MOMOCHAN said...

yeke?buatkan la tutorial please....

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN