click click

ikut momo jom

05 July 2011

I'm crazy because its cute !

Masa tengok picca ni semua..momo dok imagine tengah bershopping WEBCAM ! ahaks..
Webcam merupakan alat yang penting untuk orang yang tinggal berjauhan, bukan yang tinggal bilik sebelah tapi nak main Webcam.hikhik~

Tapi kalau guna laptop da ada webcam bulat kecik tu kan?Alaaa bosan la.. I want something that is more cute and adorable and cute and cute teheee..


LET's shopping !

Look at the colours! preety cool okay?
Plus macam main hide and seek... yeay!





Alololo tomeynya iyeee..boleh peluk-peluk buat tidur tak? geram tengok eee...


mata keranjang?

HAHA sesuai la tu...




I was thinking to have this 2 webcams. One for me and another one for Mr.Ant.
Black and white. Pretty cool.
Where can I find this webcams anyway??





My little brother will definitely LOVE this kind of webcam. Look at the design! Canggih la wa cakap lu..


Auwww aren't you little cute thinggyy winggyyy minggyyy??





Lelaki yang berkejaya should have this on their desk. Smart la..Ini baru pelengkap gaya!





Suka anjing comel.Nak bela tak dapat? Maka belilah webcam ini !
Kecil je..rasa nak gigit-gigit 7 kali. hiksss





I'm tooo shy. But I still want to say I LOVE you.
HAHA
*tiada kena-mengena*


Tengok kan?kan? cantik and comel betul ! Kalau boleh nak semua and susun atas meja study.WAAAHHH 1 webcam dengan ayah, 1 umi, 2 dengan adik..1 dengan Mr.Ant, 1 lagi dengan atuk & nenek. HAHAHA syoookkk tu.

korang punya webcam comel macam ni tak? Momo nak tengok boleh? *winks*

notakaki: Goshh today banyak assigment kena buat.. Kena stay up lagi la malam ni. Siapa mahu teman kan?

3 comments:

KAMIHIDUP said...

kat jepun dengan china memang banyak gila gadjet yang cantik. :)

Anisa Hang Tuah said...

mahu mahu jugaaaa :))

momochan said...

kami: eheee kat M'sia ada?

anisa..jomlah kita beli ! huhu

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN