click click

ikut momo jom

04 July 2011

This is serious okay?? bus buat hal kite buat aduan

Hye readers!


Momochan nak bertanya ni..Pernah tak berada dalam situasi di mana anda tunggu bus lambat and bila bus sampai..tak ada pula tempat duduk. Pernah tak? pernah tak?

If pernah apa yang korang buat ek?ek?
Tell me....


Okay ini terjadi sebijik-sebijik kat Mr Ant.
Bus dia da lambat sampai..sangat-sangat lambat..Bila da sampai boleh pula tak ada tempat duduk then suruh naik esok malam.

Dia ingat masa tu tak berharga ke?

Tak pasal-pasal kena duduk kat tangga. yeahh kat tangga okay? Bayar da bayar tetapi 1st class baik punya dia bagi. Oh bukan Mr.Ant je yang jadi macam ni ada lagi mangsa 4 orang terpaksa la merempat atas lantai tu.. Sadiss okay?

From TERENGGANU to MELAKA ! jauh sangat bukan nya PERLIS to PENANG!

Geram sangat bila jadi macam tu.. Diaorang manusia bukannya bagasi tak ada perasaan tak rasa sakit apa ke.
Sudahlah memandu dalam keadaan yang sungguh merbahaya.hishhh !

Kalau JPJ buat sekatan memang kena la diaorang tu.

Nak tahu bus apa?

Cepat Express. *this is what will happen if your customer are not satisfied with your service*

Don't you know..
Customers are the KING !
Customers are always right !
No customer..no income..no profit..hai backrupt !

Same goes to other buses..even my roommate pun kena juga macam tu. Nak balik Kelantan tu ingat dekat ke?

So people please be more careful..
JPJ harap boleh buat sekatan terutama jalan Terengganu-Melaka
and juga Kelantan.

Semua save no ni dalam phone yeaa.. ini semua demi keselamatan anda masing-masing. Nyawa tiada penganti. Semua faham ?

JPJ hotline- 03-88884244



notakaki: Each time naik bus no plate, timing etc senang cerita tiket bus tu simpan bukti kalau ada apa-apa. Senang nak buat aduan.




2 comments:

KAMIHIDUP said...

bagus momo. macam ni baru betul. suarakan ketidakpuasan hati. nyawa kita sangat berharga. :)

momochan said...

kamihidup: kan?kan?haa cepat save number tu..hehehe :P

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN