click click

ikut momo jom

02 August 2011

Entry bulan puasa ini 1

Assalamualaikum

Sihat semuanya? Puasa ke tidak hari ni? heeee~Puasa? Haaa Bagus-bagus-bagus .
Rasanya masih tak lambat lagi untuk momo ucapkan Selamat menyambut bulan Ramadhan yang mulia ini =)

Sudah 2 hari kita puasa, tup-tup nanti tinggal 2 hari lagi nak raya. Wahh syokknya syokknya..
Dapat balik kampung.

Ehemm seronok-seronok juga..elok je raya seminggu..kita yang pelajar ni tak lama je nak Final. Ingat tu...
Heh~harapan la momo nak ingat kan?Raya is Raya.Exam is Exam. Habis raya baru kita study sungguh-sungguh.Time raya nak kumpul duit raya bagi penuh beg LV. Erkk boleh ke?
Tapi kalau ikutkan sudah boleh start tekanan perasaan ni...test 1 baru je selesai minggu lepas. Lepas ni test 2 pula menyusul dalam beberapa hari lagi. Formula banyak yang tak ingat lagi. Belajar pun rasa macam express..kalau boleh nak makan dengan buku tebal-tebal tu terus.Geram!

Okay bulan puasa, tak boleh marah-marah. Relaks relaks. Buka puasa ni lepas geram sikit cukupla.Lepas geram kat makanan.toink toink.
Korang si gadis jangan buat begitu, nanti gemok boyfriend lariiiiiii.

And jangan lupa balik kampus masing-masing bawa sekali ketupat,rendang,kuih raya, lemang and lagi apa?nasi impit ,lagi? tu je la kan..HAHA momo tak tahu la,sebab momo makan nasi impit and kuih raya je...lemang segalanya memang tak makan pun.tak suka.

Okay la sampai di sini sahaja. Nanti bertemu lagi kita di hari yang lain, waktu yang tak sama di blog ini juga.toink toink..



pekerja buruh yang masih lagi memakai baju kurung.cayalah !

*This photo was taken last semester *

Maaf la gambar kabur.

notakaki: Makan jangan ikut nafsu.Nanti perut merana. peace~

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

amoi...selamat berpuasa :)

semoga berpuasa penuh..

♥ cik kieranaa ♥ said...

tak terasa sbnrnye..tup2 da nak raye.kannn.

sy cuti lame. 10 hari kot. hehe.:P

momochan said...

anisa hang tuah : HEHEE selamat berpuasa jugaaaa :)

cik keranna :wahh lama tu 10 hari.boleh joli puas-puas

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN