click click

ikut momo jom

27 August 2011

My 1st time with KBU

Assalamualaikum everyone !

HYE..
Come and Lets see the pictures...

Ice-breaking.Yeahh for the 1st time. and I was scared. HAHA Momo memang dari dulu tak suka bab-bab nak kenal kan diri ni. Tak suka expose. uhuuu kononnya la kan.
Ok next.

Anith
Such a nice girl and talkative juga.Ahaaa
The only one that jerit NADHIRAH AZMAN! LOL nama penuh tu, no ic taknak ke?
Hee Hai Anith !


Ramai kan kan?


Gambar yang ke berapa pun tak ingat la. Terlalu banyak.


Nampak keris kat belakang tu?
Yeapp Kangar, Perlis




Oh yeahh! I love this picture so much!
Sebabnya candid yang agak ter'cover' la sopan diri ni.
Selalunya..ehem faham-faham la.

The girls yang semuanya cantik-cantik.


Hai KBU !
Comel kan?

Pre-Hari Raya
HAHA okay siapa punya idea ni?

After berbuka puasa bersama warga emas and anak yatim.


Kak Shana nak buat muka comel ! teheee


Taken by Kak Shana. Thanks!
Weee~ excited nampak motor besar terus nak nak nak amik picca.

Okay cukuplah gambar ni sahaja. Kalau ikutkan banyak lagi picca siap dengan video segala. HUHU...oh by the way, mereka ni ada yang datang dari Penang so bayangkan la pukul berapa pagi la diaorang sampai rumah. Semangat betul kan?
Hopefully group ni akan kekal and berkembang lagi.

Ciao !

credit to: Pakcu and other bloggers sebab momo menciluk picca tanpa edit..Err minta izin ye. teheee..If not then I will immediately remove the picca okay:) lemme know.

5 comments:

MEGUMI KAZAMA said...

siyes best...aq nak join...tp aq ex utagha la...huhuuhuh

MOMOCHAN said...

megumi: AHAHHAA leh lak ek ex utara ni..HOHO

mikro_kokus said...

waaa....ada entri psl KBU jugak... baru perasan..... ^_^

shafmechy said...

rugi xdpt pergi, kerja kat bazar ramadhan kangar, kalau x, mesti bleh jumpa korang semua =(

MOMOCHAN said...

mikro kukus: ada..tapi tak sehebat orang lain.heeee

shafmechy: yataaa~kat stadium kangar ke?wahhh rugi2 kalau tak momo dapatla makan free shafmechy BELANJA.hiksss

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN