click click

ikut momo jom

03 February 2012

Yeay ! Picture saya sudah terkeluar juga akhirnya


Tahu tak momo tengah senyum sekarang?


Korang jom senyum sekali meh meh.Tak yah la LOL LOL semua tapi muka ketat macam skru kat pintu gerbang. Hiiiii~

Sebenarnya,
Momo join 1 agency ni, and momo rasa semua tahu kot agency ni.
untuk suka-suka sahaja.

And tonight baru picture tu keluar kat FB.

HAHAHA

Kelakar tengok muka sendiri nak dibandingkan yang lain, huuuu~

Nak tahu ke yang mana momo?

Haaa..siapa yang tahu muka momo yang mana satu mesti jumpa !
Kalau jumpa cepat beritahu momo tau!

Excited?

Eh mestilah excited bila tengok muka sendiri kat situ.

Korang nak juga ke muka korang keluar kat situ?

Senang je.


and send your GORGEOUS pictures to dzms.agency@gmail.com.

Make sure yang cantik-cantik tau.So nanti da terpilih boleh posing yang dasyat-dasyat lagi.

Jangan macam momo, 1st time indoor rasa kekok and blurr.
HEHE momo tak kisah pun.


notakaki: Selamat Maju Jaya!



1 comments:

Cik Gee said...

terbaik.. n tahniah juga.. <3

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN