click click

ikut momo jom

14 November 2010

award award award

TADAAAA~ momochan sudah dapat award buat pertama-tama kalinya... sangat terharu rasanya...*lap air mata meleleh*

thanks to ciao annin-sama. HEHE momochan sendiri rasa macam aaa tak layan pun nak dapat award segala ni...new blogger la kan..HUHU

Award ni pakej siap sekali soalan kena jawab...ini soalannya

1st, write 5 interesting facts about about the person who gives you this award
-insan yang pandai melukis
-insan yang pandai memberi kata semangat
-salah seorang kawan blogger momo yang 'rela' layan kerenah momo.ahaks~
-insan yang suka warna pink @ warna lembut rasanya sebab blog pink lembut.eheee~
-insan yang sangatlah sukakan anime : )

2nd, write down 10 interesting facts about yourself & your hobby
-suka chocolate dan icecream chocolate!
-suka buat cake.i love baking!
-sangat suka berangan untuk menjadi model @ peramugari *masalah ketinggian* T__T
-selalu berkhayal
-teramat manja dengan semua orang *orang cakap saya begitu* ohh ek?
-sensitive dan cepat merajuk..tapi tak lama. *untung boyfriend momo kan?*gagaga
-makan banyak! tapi kadar nak gemok tuh lambat betul naik :D
-pemalas orangnya!sungguh tapi ada orang cakap momo rajin.sangat auta
-takut dengan segala binatang.terutama monyet yet yet bersama kucing cing cing..tolong jauhkan mereka dari momo...huwaaaa
-if i want something i will make sure i will get *hehe*
-tambah 1 lagi..i love to take picca!HAHA

3rd, pick your most 10 deserving recipients and describe them
-rozuan ismail (sebab dia selalu letak p/s sila komen blog saya) HEHE
-ajie mohd tahir (rajin menekan keyboard)
-megumi (sahabat yang memahami)
-sally (seorang yang periang)
-hamidah (tegas tapi momo suka kacau dia)
-razz (teman yang baik hati)
-qilamahadi ( a nice person )
-nora (momo baru dapat tahu she is my senior.LOL)
-annis (si pencerita hebat)
-kamu dan kamu saya bagi...haaa tak kira la siapa pun.momo bagi je.HEHE

momo nak layan perasaan bahagia kejap lepas berborak-borak sambil jari mengguling-gulingkan rambut sampai terguling bawah katil.HAHA

tata~



9 comments:

annis said...

thanks momo. terharu =)

Ciao Annin-sama said...

Camne mengguling-gulingkan rambut tu Momochan? X dapat nak bayangkan hahaha!!!

Sebenarnya labih suka warna lembut/pastel. Dulu sangat x gemar dengan pink tapi sekarang pink tu dah termasuk dalam list heheh!

Uiyooo~ Suka baking cake eh? Boleh ah hantar dekat saya sepotong hoho! Nanti saya balas dengan seekor kucing yang chomel! Haha!! Lariiiii!!!!!!! ~

momochan said...

annis : HEHE

ciao annin-sama : ahaksss guling rambut tu camana ek nak explain.tak apa try google la.silap2 ada tutorial lagi.HAHA

auwww love pink!yeayy
uhhh...no no no..tak mau la kucing.kalau dinasaur tak pa gak HEHE

salina nur dian said...

heee.. i periang? THANK YOU BABE! lalala.. :D

momochan said...

sally: betol la...mmg periang wohhh..kang i letak penyedih kng.haha

nora amila ghazali said...

huhu..... tq.... huhu... terharu ada gak orang igat... huhu.... kejap lagi nora buat yer...

momochan said...

hehhe okies nora

midah iskandar said...

tegas??!!

momochan said...

midah: u mmg tegas la..haiyoooyo tp dalam hati ada taman bunga.ahaks

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN