click click

ikut momo jom

15 November 2010

Ferrari waahhhh Ferrari la

tadi tengok selamat pagi malaysia..diaorang buat perjumpaan besar bagi semua pemilik ferrari kat depan pavilion...*masuk malaysia book of record*

so bila tengok semua dok vroooomm vroommm ishh jeles juga..da la kereta semua smart.rasa macam nak je 1..ehh bukan rasa tapi memang nak.da la limited woohhh.. dengan warna merahnya fuhhh~ nasib baik tak ada warna pink.HEHE

da la boleh bawa laju...waaaa nak nak..kalau momo dapat momo nak bawa laju nihhh... then parking kat PAVILION.ehh pavilion ada parking ke kat depan tu?HAHA
lepas tuh dengan megahnya momo keluar dari kereta...dengan memakai baju kurung lagi.ahh DASyat! kata kan lagi DASyat! HAHA

baju kurung tau..haa jangan main-main...ternganga mulut korang masuk lalat 5 ekor. HEHE




cantik cantik cantik sungguh!



tukarkan warna hitam!blink blink*

YAMAHA R1


motor ni naik kat highway..waa cakap sama lu memang baik punya arr...dengan bunyi dia yang best tu.huhu
pelik ke momo nak bawa?alaa ingat momo ni lemah lembut sangat ke sampai bawa motor pun tak boleh. cuma lesen je tak ada tau!
*berlagak.padahal memang tak reti pun*
nanti korang tengok la momo yang bawa Mr.Ant.HAHA

tak mau la.tak macho arr.suruh Mr.Ant la bawakan..balik kampung gituh..ehh time tu da kahwin la.baru syok naik dengan jacket hitam lagi dipakai.ahaks.
memang kuat berangan la momo ni.
HEHE

notakaki:apa menu untuk lunch hari ni.


7 comments:

Faizal n Fashitah said...

Momo.. that's not Kawasaki. Tapi Yamaha R1. Best bawak ronda2 or convoy with friends :)

Rozuan Ismail said...

sangat elegan dan ayu pompuan bawak ferrari pergi PAVI pakai baju kurung..

momochan said...

ohh yekeee? HEHE thanks faszal n fashitah~

rozuan:yeappp nampak sangat cool lagi!

Ajie Mohd Tahir said...

ahaha..ferrari oh frrari!
dtglah padaku~
hahaha..

momochan said...

ajie:kalau ferrari tu datang lepas kena seru..tolong serukan untuk momo ekk..hehe

Ezal R said...

haha.. masuk 5 ekor jer lalat.. tak banyak pun..
Nyway, sume kereta and motor memang menjadi kegilaan dan impian ramai.. termasuk juga aku.. tapi nk dapatkn nya cukup seksa..huhuh

check out my latest entri.. Salam Aidiladha

Ajie Mohd Tahir said...

hehe,,boleh je.kalo dpt seru utk momo,ku smpan je.dpt 2 kete skli gus.kehkehkeh

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN