click click

ikut momo jom

11 November 2010

CERITA KREATIF

Dilanda kebosanan?jom kita main tulis-tulis ehh tak taip-taip. tekan kat bawah ni dulu kalau nak tahu lebit lanjut.

tuan penganjur: uncle Ben haiippp*bagi tabik sikit*

nampak picca banyak-banyak kat bawah? haa kita kena buat cerita ikut picca ni tapi mestilah pasal dunia blog dan juga new bloggers. *macam momochan*
Sekarang dipersembahkan jenjen...



minasan konichiwa!! Watashi no namae wa coklatputihdesu.
ok kejap momo translate kan.hai people! nama saya coklatputih *smiling*
i'm a new blogger.masih muda belia lagi. kali ni coklatputih nak post pasal ni...-sila lihat dibawah-


i can't stop smilling and though i cant help myself sending all my cutest picca to my blog.bagi korang tengok banyak-banyak lepas tu mana la tahu ada yang teringin nak jadikan i ni model ke.auwww~tak gituh? so untuk preparation awal i pakai la braces.erm at least perangai i tak macam encik-encik di bawah kan?



Manalah penganjur ni tak datang-datang.ada ko nampak tak en.tompokcoklat?tak sabar da nak tunjuk muka lawa aku yang da lepas renovate ni hah..kawan aku tu siap pakai braces segala.mana tahu lepas ni ramai follower.HEHE kata En.Hitamputih.
ohh tak nampak tapi aku nampak ada benda apa entah dok lari-lari bawa benda putih.kejap-kejap benda putih tercampak.heran aku. ehh yang engkauu ni da tak reti nak turun ek?turunlah patah tengkuk aku ni kang susah aku nak blogwalking, kata En.Tompokcoklat.

ok kita zoom benda putih tu yee...

HELP!HELP! kakitangan kerajaan ehh bukan kaki tangan kawan saya ni cramp!! tolong!emergency..fuhh fuhhh semput.*monkey slang*
sakit..sakit...lepas ni tak nak da dekat dengan computer.cramp.cramp.ni la akibatnya.menaip 48 jam without stop.asyik-asyik kena pikir idea nak lawan dengan pakcik Ben.traffic dia tinggi wooo..kalah ak. *slang anjing*

ketika itu...

HAHAHA..weyyy weyy ko tengok menatang tu..dok lari-lari..bising betul. da lah asyik jatuh je kerja.kena sepak pula anjing tu.
seekor lagi berkata, weyh anjing?kaum kerabat kita tu weyh tak nak tolong ke?
banyak-banyak anjing berkata. WAITLAh.rabbit tu cute kan?buat satey sedap.hehe
businessrabbit menjalankan tugas

taip guna kaki pun boleh..asalkan ada idea yang bernas untuk menarik perhatian supaya "bacalah blog saya"
lepastuh nak balas comment tak larat so kita guna kaki! ala-ala cute gituh

tokey besar berangan

Adakah uncle Ben akan memilih aku sebagai penggantinya eh salah lagi pemenangnya ?ohhh kerana tidak cukup hensem ka?tidak bergaya ka?en. nuff-nang pula sentiasa menyepi.apa salahku?traffic masih begitu.

notakaki:ngaaa~kemas-kemas bilik lepastu buka blog ehhh cerita kreatif.try join la.asah-asah otak karat.ini la yang dapat dihasilkan.macam tak best je uhuuu



20 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

goodluck sygs..... ;D

momochan said...

HEHE thx...and goodluck to you too

Mama Zara said...

gud luck momochan :)

ms ayu said...

gudluck babe..cerita best..

mush said...

huhuh...gud luck...



eh...KLCC ada buat purple day...
ngOmel, ngumpat & mengata: Suria KLCC purple day

momochan said...

cerita best? terharu MISS MOMOCHAn.hahha
banyak lagi tau cerita lain yang baekkk punya.
anyway trimas!! and all the best kepada kamu semua.

ms ayu said...

gudluck dear

Noor Faezah Mazli said...

gud luck momochan. ;)

KBSM said...

nice story... god luck,,jangan lupa baca cerita saya eik

KBSM said...

nice story... god luck,,jangan lupa baca cerita saya eik

nur said...

hehe.. best n kreatif
ALL IN ONE

zacky ~786~ said...

sempoi2

momochan said...

ketandusan idea huhu

iyou said...

gudluckkkk!!! =) jum p vote sapa yg best!

Miza Yusof said...

good luck

Lelaki Ini said...

bagus2!

Mashitah said...

nice2......gud luck (^_^)/

Ciao Annin-sama said...

Good luck to you dear! Thanks A LOT for your vote! :')

Farah Justme said...

gudlak!! singgah la abce my n3 plak! ^_^

FareedSairi said...

Good Luck :)

Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Cerita Kreatif oleh Ben Ashaari

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN