click click

ikut momo jom

11 November 2010

contest lagi ayoyo makanmakanmakan

Kalau tak makan..matilah...
haa betul..betul..betul...


so disebabkan momo baru je habis lunch (at 4pm??) hehe terbabas sedikit waktunya.
tapi tak mengapa.kita join la contest ni dengan perut yang kenyang sebab tadi makan telur goreng je.HAHA itupun nak kecoh ke momochan?

just ignore my bebelan lets makan contest!!!
ngaaa~masuk contest makan la momo! *lempang pipi laju-laju*
click je pakcik comel kat bawah ni untuk arahan selanjutnya.
senyum-senyum kat pakcik ni..Hai pakcik momochan nak menang tau.kite share 50-50 ek?HOHO


masuk arr weyyy!nak kena rembat dengan batang mop ke hah? *jerkah ni*
hadiah lumayan la adik akak abang..dapat tshirt maa *takmo jerkah da*
masuklah jomjom kita rebut gaduh sama-sama.HEHE

ini picca yang momo nak tunjuk..tengok tengok la...





yeahh!kepala udang wakk lu..mati ko udang aku sedut segala otak saraf kau.sampai terencat da.HAHAHA
momo akan jadi kejam bila bab makan.
ni makan kat restoran nelayan kalau tak silap.kan ayah kan?kan?alaa ayah momo busy makan la kamu-kamu semua.tuuu nampak tu ayah momochan. :D
ehh kejap nak letak lagi 1 picca la sebab kata makan kan?atas ni seduttt hakhak...

inilah dia...

muka memang tak senonoh arr time ni..kuetow! oh i lap u...momo makan di kedai mamak! HAHA buat pertama kalinya makan kat kedai mamak.serious sedap.masa ni pukul berapa pagi entah.area Bangi.lepas sambut new year arr!!
kedai mamak yang termoden dan canggih momo pernah tengok.ohh kuetowkuetow~mari kita nyanyi kuetowkuetow

amikk ni panjang momo taip.tak menang gak tak tahu la.HAHA kalau kalah pun tak apalah bukan rejeki.


2 comments:

zacky ~786~ said...

menarik jerp.! hurmm

momochan said...

haaa mehh masuk mehh zacky

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN