click click

ikut momo jom

26 November 2010

dalam sebulan berapa kali tukar no?

ada di kalangan kita ni.setiap bulan kalau boleh 13 kali nak tukar no. handphone
kenapa agaknye yee??

bila tanya tak ada apa.saja tukar je.
ishh apa punya alasan la..tak munasabah langsung.tak ke membazir namanya.saja nak bagi tauke kaya kot.

agak susah la bagi kawan-kawan yang lain kalau member asyik tukar no je.call je tak dapat.leceh ar.

tapi maybe da jadi tabiat kot memang kena asyik tukar no.kalau tak hati tak tenang.HAHA
takpun kan..boypreng ramai sangat tu kena selalu tukar.HEHE

hmm berapa kali momo tukar no ye?
1st no momo line italy..so bila da balik memang kena tukar no.
2nd amik maxis..lepas tu momo bosan.
3rd amik celcom sampai sekarang tetap di hati. :D

notakaki: ice cream cappucino ada dalam peti ais.tolong amik kan ek. :)

2 comments:

Ciao Annin-sama said...

No Italy? Duduk sana ke dulu?

Dulu saya pakai postpaid. Kalau dah guna line tu biasalah, x ingat dunia! Bil melambung-lambung! Bila dah xleh nak cope, terus potong line. Guna prepaid pulak haha!

p/s: Dah 8 tahun x tukar nombor huhu...

momochan said...

yupp 2 years kat sana :)

pakai prepaid xmelambung ke duit?HEHE

8 years?waahhh bagus la!

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN