click click

ikut momo jom

23 November 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.Com ditag oleh....


HOHO momochan ditag oleh ciao annin-sama...terima kasih ye~selalu tengok je orang buat.tak terfikir pula nak buat giveaway yang ni.tapi tak salah mencuba selepas ditag tag tag oleh si cantik ciao annin-sama

serius cakap momo tak faham pun benda ni sebenarnya HAHA *jujur ni*

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1.pikok

2.cikin

3.einaz

4.cik yna

5.qilamahadi

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM


Syarat & Peraturan

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com

2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)

3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers

4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!

Tarikh Tutup 30 November 2010!

notakaki: cuba sajalah kan..HEHE

6 comments:

qilamahadi said...

thanks tag
ngeee

PiKOk said...

time kacih banyak-banyak iyep momochan!
InsyaAllah nnti Pikok buat..:D

Nurul Ashikin said...

wau! cikin kena tag! thanks! tp nak wat lmbat skit. nak hbeskan exam. ahad ni last paper!

momochan said...

qilamahadi :HEHE u r welcome ngaaa~

pikok : sama-sama! okie dokie jgn lupa buat :)

cikin : welcome2..its ok..study for ur exam 1st n goodluck !

Ciao Annin-sama said...

Haha! Saya pun x faham gak memula. Tapi ikut arahan, senang aje.

Good luck ne Momochan!

Sumijelly said...

jom joint GA dari Sumi lak... nanti baca yek T&C nya...

Give Away dari Sumijelly & Sekilass

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN