click click

ikut momo jom

23 November 2010

sampai bila pun hutang tak terlangsai dengan dia ni!!!

tahu tak momo sekarang ni berhutang dengan someone..yeaa seorang lelaki dewasa!
sampai mati pun momo berhutang dengan this person tau tak? sampai bila hendak langsai pun tak tahu la.

orang ni kan..eeee...memang sangat dasyat. tapi tak ada la pula sampai mengerikan..huhu
memperkenalkan jengjeng

AZMAN B KAMIS

beliau merupakan bapa kepada 3 orang anak. seorang yang tegas dan juga kelakar orangnya.suka menyakat orang.terutama isterinya.

kenapa momo berhutang dengan lelaki ini?
kerana...

-beliau telah memberi kasih sayang yang banyak sampai tak cukup kaki tangan nak kira
-beliau akan menunaikan segala permintaan anak-anaknya.
-bawa pergi jalan-jalan sampai dalam kebun getah pun dibawanya
-sanggup melayan kerenah anaknya.

contoh : dalam kereta nak balik kampung sampai 8 jam la kan. anak dok sibuk tanya..ayah tu apa yang gerak tu?ayah nape orang tu korek hidung masa tengah bawa kereta? ayah cepatlah tanya soalan?ayah bagilah teka-teki.ayah potong la kereta depan ni.ayah bawa la laju macam F1.ayah lapar...ayah sakit perut...ayah tadi kat sekolah kan bla.bla..ayah..and ayah...

si ayah ni layan je..jawab semua persoalan si anak. heh~ si anak ni mulut popcorn betul.

si ayah ni sangat la baik.betul ! sebabnya kalau anak beli mainan senyap-senyap guna duit sendiri mesti gitau ayah je tak gitau mak.pastu suruh rahsia jangan gitau mak *tamagochi weyh!* T__T sah-sah la si ayah gitau mak juga.memang sengal je time tu. HAHA





Macho lagi bergaya malah nampak muda! :)


Gaya yang sangat err formal? HAHA dad! you look so...handsome wearing that uniform.ahaks

ayah!!! i love you!! HEHE
1st time beli hadiah harijadi for him.kumpul duit dengan mal. beli kemeja warna biru kotak-kotak lagi.pastu suruh kakak kat kaunter tu balut cantik-cantik.bila time nak bagi hadiah.malu-malu pula.HEHE

so?da nampak kan banyak je momo berhutang. heee~ nak bayar balik kena la belajar rajin-rajin nanti boleh beli macam-macam bagi kat ayah. you love to travel right?nanti akak support ye.ahaks..

notakaki: sayangi ibu bapa anda! HOHO

3 comments:

annis said...

olorhh...
comel je.
handsome ayah momo!
hehe =)

zacky ~786~ said...

:)

momochan said...

annis: comel? HAHA atas pale ada warna putih da pun.hikhik

zacky : :p

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN