click click

ikut momo jom

23 November 2010

kenangan silam yang hitam segala

kenangan silam memang sukar hendak dilupakan.pahit nak ditelan. hmm macam mana nak lupakan kenangan yang memang kita taknak?
kadang-kadang kenangan ni boleh menyeksa perasaan kita sendiri. kita dibelenggu.

tengah mandi teringat.tengah makan teringat.tengah berjalan teringat.eeee~ tension betul.

kalau tengah jalan kat kedai ke pastu nampak orang atau pun barang yang berkaitan dengan kenangan pahit tu menambahkan lagi kesukaran nak melupakan.bertambah nak ingat lagi ada la.
memang emosi pun susah nak stabil tak boleh nak kawal langsung.

anyone yang ada tips?
macam mana nak lepaskan semuanya and kembali normal semula.

notakaki:aishh tetiba pula cakap pasal ni??HUHU tiada motif.cuma nak tahu saja :)

2 comments:

Ciao Annin-sama said...

For a moment, it IS hard. Especially in the beginning. Tapi apepun kena ada inisiatif dari diri sendiri dulu.

Maybe dengan sibukkan diri dan buat benda-benda yang kita suka boleh membantu.

Pass is pass. Tapi bila kita dah berjaya menghilangkan rasa 'sakit & pahit' tu, kenangan tadi akan jadi kenangan manis pulak. Sebabnya, kita dah boleh melalui kehidupan normal balik :D

So hati pun rasa senang je! :)

momochan said...

thx ciao annin-sama

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN