click click

ikut momo jom

22 November 2010

honeybulan bersama yang tercinta

honeymoon! everyone semestinya suka kan?especially yang baru kahwin kan.kalau yang da lama kahwin lagi la sweet...

sunset ni dengan hubby lepak kat beranda ke. eee sukenya :P

hotel tak tahu nak pilih mana? apa kata kita jomm ke avillion
its heaven! best sangat tempat ni. sangat la tak rugi kalau melabur banyak duit pun. sangat sesuai untuk keluarga.

nak yang atas air?nak yang biasa-biasa? heee semuanya ada.
berenang siang-siang takut kulit hitam?tak apa malam pun boleh.*sekarang tak tahu boleh lagi ke tak*





terigin nak berpeluh tanpa perlu lari berjam-jam lamanya? kita pergi duduk dalam sauna!

mak mak yang penat layan kerenah anak kat tepi swimming pool apa kata kita pergi spa pula?




puas hati beb!

penat dan terigin berehat sahaja di dalam bilik? satu idea yang bagus!




memang taknak keluar bilik da..tidur je

maka beramai-ramai la kita ke avillion port dickson.yuhuuu!

notakaki: tiba-tiba teringin nak pergi lagi...next trip ke kelantan lagi then entah mana-mana lagi.huhu..can someone buy me a new pinky camera please?

3 comments:

Ciao Annin-sama said...

Best! Best! Walaupun bukan untuk honeybulan, tapi untuk 'run AWAY' project pun syiok jugak nih! :D

Jom kawan-kawan!

Ciao Annin-sama said...

Momochan! Tagging you to join an awesome GiveAway! Meh join sama! :D

momochan said...

run away!!! HAHA jom2...moh semua pergi annin sama nk belanja.hahaha

giveaway..im coming....hehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN