click click

ikut momo jom

08 November 2010

Macam mana 1st date? Romantik?lucu? menakutkan?

Hari ni momo rasa nak cerita pasal date..date dan date.bukan tarikh tapi APPOINTMENT special.hehe

Momo cerita dulu lepas tu korang cerita pula tau.

Pertama kali date ataupun berjumpa dengan mr. Ant ni kat taman permainan depan rumah momo.iyee taman permainan je tak ada pula terfikir nak pergi mall ke mana kan.masa tu da 1 tahun lebih rasanya da kenal.tapi tak pernah jumpa face to face.sebabnya takut tak tertahan debaran hati ni berdetak. So discuss punya discuss kata persetujuan diambil maka berjumpa la esok paginya.

Esok pagi...

Momo ajak mak saudara momo (tua setahun senang nak kamcing).punya la pujuk suruh temankan.nak jumpa mr.ant tapi malu apa segala.kalau lidah kelu nanti boleh la tolong coverkan.tapi lain pula yang jadinya.haihhh

Lokasi: Taman permainan

DUUPP DAAppp DDuupp DAaapp panjat tangga nak naik ke taman permainan.err tapi momo tak ingat siapa sampai dulu.HAHA ok tak apa seterusnya. Mr.ant ditemani cousinnya merangkap member momo sendiri Naem. Time tu toksah cakapla muka naem yang baru bangun tidur.HAHA rambut messy habis. Dengan pasang mp3 di telinga. Mr. Ant? Segak bergaya kacak mengoda.sebab apa?dia da mandi naem tak mandi.pukul 7 kot time tu.huisshh sejuk.momo mandi tau! Tapi muka mengantuk memang ada la.

Sudah nampak itu kepala mr. Ant. Terpaku kejap.perghhh hensemnya! Tersengih-sengih momo. Fikir-fikir nak pergi kat dia ke?sekarang ke?nak cakap apa?lepas tu....

Ehhh cukuplah...cerita sikit-sikit cukup.nanti korang bosan kang. kalau nak baru sambung.HAHA bajet macam artis la engkauu ni. adoii momochan lapar ni penat senyum teringat detik-detik zaman muda mudi.

6 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

wah3..
taman mainan tuh ;D

momochan said...

HEHE taman mainan la best..boleh maen buaian hohoho

rieyana ynn said...

sama ar...dupdapdupdap juga..hikhik...;p

azzey said...

momocahan: berdebar2 jumpa kali pertama ye...:)

slm ziarah tq coz sudi ke blog saya....

zacky ~786~ said...

cterr xhbs..~ :((

momochan said...

rieyana: dupdapdupdap tu laju tak?
azzey: aah berdebar wooo takut.hehe
zacky:alamak nak kene sambung ke?huhuhu

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN