click click

ikut momo jom

25 November 2010

macam mana nak buang orang ek??

hmm sebenarnya malas nak selongkar pula malam ni...so senang-senang korang tolong beritahu ek?pleaseeee....HEHE *dasar pemalas punya anak dara*

alaaa sekali sekala tolong.tak salah kan?amalan mulia gituh..

ni haaa macam mana kita nak delete follower kita ek? kalau da orang itu sangat annoying *in case*
pastu cara mudah nak cari follower kita yang 'annoying' itu.

how? how?

sekian terima kasih.
i lapp you all with my baju pasar malam :D

5 comments:

chentaMAYA said...

hui! sape 2? hee

momochan said...

chentaMAYA: semestinya bukan awak.HEHE

Ajie Mohd Tahir said...

remove tak ley kot.tak tahu la pulak.tp kalo block fllower tu,boleh.
g kat dashboard,kan ade bilangan fllower kat depan tu,klik situ,pastu klik fllower yg nk diblock,klik 'block this user'.

tp tak tahu la jdi ke tak.hehe...

momochan said...

HEHEHEH ok thx ajie! HEHE

Ekin_Alia MySara said...

jgn mlz2 ye...

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN