click click

ikut momo jom

25 November 2010

something inside my nose!! tapi baunya sangatlah erm wangi

tadi pergi la beli barang dapur dengan ayah kat 'dot dot'
orang tak ramai lagi sebab lepas maghrib je terus pecut kereta. boleh la dalam pasar raya tu bawa trolley main kona baring je..lap lap lagi.huhu

nak dijadikan cerita pergilah tempat sabun shampoo segala. nak beli shampoo baru la kan so kena la try test bau bauan dia.wangi ka hampeh ka.. so amiklah 1 jenama 'dot dot' hidu hidu letak.amik lagi yang lain.hidu hidu letak.cara ini berulang banyak kali sampai waktu bila momo memalukan diri sendiri.

dok syokk syookk hidung kembang kempis nak bau .ter'press' botol shampoo tu maka terkeluar la cecair dengan drastik masuk dalam hidung. ERKKK~

apakah?

tergamam seketika. ayah bantai gelak dah.ZZzzzz~
melilau la juga kot ada orang nampak ke ada camera tersembunyi cctv ke..fuhh lega tak da.HOHO

pedih kot hidung tapi maintain je wangi bau sebab pergi tempat ikan pun bau wangi je.HAHAHA

so lepas ni.kamu semua berhati-hatilah yee..tapikan ini satu cara yang bagus kalau nak pergi pasar.letak banyak-banyak perfume ke dalam hidung.spray kuat-kuat.bubuh lotion ke..sekarang lotion macam-macam bau ada. nasib bau taik ayam tak dak. *tetiba pula taik ayam*

ok la itu sahaja nak share...sebab rasa macam kelakar.bagi momo la..agak-agak korang punya pengalaman masa bershopping apa ye?

notakaki: mana Mr.Ant nih?? tido awal kang..boleh majuk-majuk :P

5 comments:

Ciao Annin-sama said...

Eh, x pedih ke kalau spray perfume dalam hidung? Macam merbahaya pulak haha!

Apakah perasaan anda tatkala cecair shampoo itu memasuki hidungmu? XD

momochan said...

bahaya la..tp tanggung sendiri la sapa suruh cuba.HAHAHA

perasaan saya sangat la teruja cik annin-sama.rasa macam nak lagi je.HAHAHa :D

shaz said...

hahaha / baik punya . xde lah nk bau ikan ikan sume / hahahaha

momochan said...

HAHHAHAH hampeh la ko shaz..gelak kn ak lak ko ekh?grrr~

Ciao Annin-sama said...

Pe lagi? Next time boleh buat lagi! Cari bau yang sedap-sedap dulu hahaha!!!

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN