click click

ikut momo jom

03 December 2010

dapat mesej tipu minta topupkan

dulu uncle Ben pernah cerita pasal penipuan prepaid.siapa tak baca lagi boleh click

baru sekejap tadi umi dapat mesej lebih kurang macam tu juga.cuma tukarkan panggilan kepada pakcik.lepas tu minta topupkan RM30.

nak terguling baca mesej.HAHA
cepat cepat gitau tu tipu je tu tak logik langsung.

sangat tak logic bila...kitaorang tak pernah pun ada ahli kerabat yang menggelarkan diri dia 'pakcik'.
da tu kena tahan kat balai polis. lagi lawak! bukan ke polis akan pegang segala barang kita ke termasuk dompet and handphone.macam mana nak mesej.
pulak tu suruh la polis tu tolong belikan topup.HAHAHA

super duper dummy la.

macammacam la trick diaorang sekarang ni. so kalau dapat mesej pelik DELETE terus tak payah la memeningkan otak nak fikir.
takot diri korang sendiri yang susah.
renungrenungkan~

notakaki: ice cream letak lagi chocolate syrup memang terBAEK !!

6 comments:

apezs shah said...

saya pon pernah buat entry pasal ni..mmg lawak.

momochan said...

apesz: aah memang lawak je.ishish..apa punya orang la macam tu

Ajie Mohd Tahir said...

tak agak2 btul.hoho.
nk bli sndri la.Hahaha

momochan said...

ajie: itulah pasal.nak pergi la beli sendiri.sibuk je suruh orang HAHAHA

Faizal n Fashitah said...

Biasa la skarang ni macam2 je cara nak menipu.. dah la tak lojik langsung ekekeke..

momochan said...

FnF: nasib baik la tak percaya kat mesej tu :)

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN