click click

ikut momo jom

03 December 2010

need new contact lens

lama pula tak pakai contact lens.
time dulu pakai la juga.
padahal bukan rabun pun.
saja menggatal nak habis kan duit mak ayah
HAHA

teheee~seronok la pakai macam macam colour.
pastu amik picca dengan kawan.
walalala~
dulu momo pernah ajar kawan pakai contact lens.konon momo da expert la time tu.
sebabnya beli samesame lepas tu dia cakap tak tahu pakai.
ayarkk rugi la kan.
akhirnya dia sangat pro da pakai.
tak tahu la sekarang pakai ke tak.
lagipun biji mata dia memang da cantik pun.

kitaorang beli pun colour natural gituh yang ada macam segala corak kat lens.
bajet macam ada orang nak tengok anak mata kita je lamelame.

momo pernah beli sekali la warna biru.(1st time beli)
hamikkk biru terang auwhh
beli dengan adik laki lak tu.kamcing gituh.
time tu harga mahal lagi.tak murah macam sekarang.
siap ada product dari korea segala.
tulis barbie barbie flower gapohh namo lagi ntah

godekgodek cari picca pakai contact lens tak jumpa.hilang mana entah
T__T
tak apa lah.kalau ada momo letak ok?
HUHU

letak picca kat bawah pun cukuplah
natural gituhh


mata besar macam gajah je kan bila pakai contact lens ni :)

notakaki: jumpa picca lama time sambut deepavali dengan bestie.tosei die sedap arhh!gila betul mapley pun tak sesedap macam tuh.meleleh air mata ni.

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel je mata tu :)

momochan said...

mata contact lens hasilnya jadi macam anisa nampak.HEHE

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN