click click

ikut momo jom

17 December 2010

macam ni pun ada ka?

slurppp minum hot chocolate sambil menikmati permandangan luas di blog blog orang.huuuu~

rasa nak bercerita pula sekarang ni..baca ye
momo teringat pula time masa cuti sem part 1 dulu.biasa la excited balik rumah pastu mula nak jalan-jalan pergi sana sini. masa study mana sempat nak jolii.padahal tempat tu tak ada tempat yang menarik nak pergi pun.huhu

so nak dijadikan cerita.one day ni pergi la satu mall ni..
temankan umi buat facial.
tetapi disebabkan kebosanan menunggu maka meminta diri untuk melantak di secret recepi.
dengan hanya berbekalkan laptop untuk mengubat kebosanan di kala itu.cewaahhh
kaki laju mengorak langkah dan duduk di kerusi buat muka lapar macam 4 hari tak makan cake.

da siap order chocolate indulgence dengan air ape entah..terus on laptop.time tu sangat lah suka buat cerpen @ novel.tapi kisah merapu jelah.*but i lost that files* T_T
wearing baju kurung and mula menaip.kettaaap ketuuuppp keettaaap ketuup *bunyi keyboard*

datanglah waiter menatang dulang bawa kek chocolate indulgence.weyhh sedap.lama tak makan ni.




baru sesuap masuk mulut.datang pula orang hantar cake 2 slices 'take away'.
ehyy??ehyy?terfikir juga tadi ada sebut nak take away ke?iskisk

cepatcepat cakap..saya tak minta pun.salah orang kot.
takut juga dia marah cakap macam ni kang
"eyhh u jangan nak mengada ekk tadi u yang cakap u nak take away 2"
tapi dia tak cakap macam tu pun.fuhh fuhh

waiter tu amik cake terus blah macam tu je. ok fine.

next.....

waitress ni hantar kertas pulak.

"miss someone give this for you"

sumpah tercengang.apehal lak nak main kertas-kertas ni. haihhh -,-"
kepala da pusing 360' da time ni.

mana tahu anda terkena 'Banggg Banng Booom'
tak pasal je masuk tv.
umi tolong apa nak buat ni????
macam mana ye?







to be continue...........
hehehhe apa terjadi?ada camera tak kat situ?adakah bang bang bom?adakah penyiasat persendirian?pembunuh upahan?gangster?ngeeee~

14 comments:

Rozuan Ismail said...

hot sekarang momo..ada secret admirer

momochan said...

rozuan:eyhh mana mana?tak nampak pun?HAHA

akuwanblur said...

secret admire momochan.. huhuhu.. harii hari ley makan jer secret reciope.. free.. hehehe ajak member reramai

momochan said...

akuwanblur: hailooorr gemok la kalau asyik makan cake je.huhuhu

Mr.Ix said...

so sweet ada org tapao cake.....hehehhe

Nur Ardilla Najwa said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

momochan said...

okey ardilla nanti momo join kay?

momochan said...

mr.IX :hahah siapalah yg tapau tu yee

nina said...

wah, bile nak sambung ni??? best plak,, cepat2 lah tulis sambungannya ye...,,,

salina nur dian said...

ada org nk ngorat tuu!! cepat sambung!

Ajie Mohd Tahir said...

whoa..misteri gitu..
siapa yg bagi?
kek tu~
sedap oh!
we want more
XD

Nazry Iskandar said...

orang tu bagi nombor? nak kenal dengan u? ;)

Jerung Tempang said...

sedapnya kek!!

momochan said...

nina: kejap lagi sambung kot?hehe

sally:adoi sabar...sabar..

ajie: entahlah momo pun tak tahu siapa bagi

nazry:soon you will know..hehe

jerung :pergilah amik kat secret recepi tapi bayar sendiri.hehehe

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN