click click

ikut momo jom

10 February 2011

Anniversary di KLCC?


Sekali sekala selain menyambut ulang tahun perkahwinan ke hari jadi..Apa salahnya kalau kita pergi tempat yang istimewa selain dari dinner.
Maybe boleh pergi ke oldfoks ke orphnage ke..why not kan?
Tidak pun pergi ja zoo..Ye Ye..ramai yang tak ingin hidu bau dari tahitahi @ najis binatang..
Bagi momo alaaa sekali setahun je kot nak bau tahi binatang..Selalu sangat bau perfume dari CalvinKlein, BodyShop, etc etc...apa salahnya kita bau busuk pula?

HAHHAa gila tak gila itu adalah memory yang boleh cerita kat cucu nanti. *wink*
Pilihan di tangan anda.

Untuk menyambut wedding anniversary ke-22 tahun kali ini pada 5 FEB 2011.
KLCC menjadi pilihan.
wait....



bukan suria KLCC
Tapi lidi besi 2 batang tu la... HOHO




Uhh? Anniversary siapa?
22tahun bersama *acewaaahh* semestinya umi dan ayah nadhirah !! *that's my parents! wuuuuu!*

Jadual rancangan pada 5/2/2011

8 am : Breakfast sepatutnya sudah siap dihidangkan oleh momo *western breakfast yee sebab momo tak pandai nak buat nasi lemak* auchh

10am : Momo baru menggeliat atas katil.Shooott musnah plan dowhh bangun lambat.
10.15 : (Selepas gosok gigi laju-laju dan tak mandi terus pergi dapur lalu sengih menunjukkan braces) HEHE sorry bangun lambat la..special breakfast cancel makanya momo buat burger untuk diri sendiri dan adik je.

10.30 : Parents siap untuk keluar..Hek eleh nak dating berdua la tu..Gaya comel-comel la..
Entah mana ayah bawa umi pun tak tahu. Itu rahsia antara diaorang. Momo malu nak tanya arr...! zzzz

5.oo pm: Bergerak ramai-ramai ke Klcc. 5 ahli keluarga je pun bajet 50 orang.acehhh

momo excited lebih kott


(Cuaca sangat mendung kilat memancar-mancar)

(Hanya berdoa plan berjalan dengan lancar)

Berada di dalam bilik yang gelap sambil menonton apa yang patut ditonton.
ceittyy da macam hantu juoonn da momo ni.tsktsk
teringat budak kelas panggil momo juoonn!
*sengalll*



Berada di atas jejantas bersama Izzat.
Time ni ada lak matsalleh senyum-senyum. Apehal tak pernah tengok orang beraksi depan camera ke?
*momo malu meow meow da*



Bla bla bla akak tu tengah mengajar junior.
"Sini jalan imbi sini kedai makan favaorite aku"

3 adik-beradik menyampuk
"Sini rumah kitaorang!!"
Lepas tu lari laju-laju sampai bergegar KLCC.....

*tolonglah jangan ikut perangai kitaorang ni*
Bangunan berkayu-kayu



Dua merpati sejoli warna merah tengah mengalamun
red 1 : " I love u"
red 2 : "love love too "
pappp kena tampar kat bahu.deyyy momo yang berangan rupanya.duuhhh~



Tingkat 86. Hekelehh tak gayat pun. Tengok tuh momo siap boleh duduk lagi..
Macho kan kan kan???



Bila 3 orang bergabung masing-masing jadi sewel mewelll...
Itu adik-adik momo..hot yeahhh~






Ok da habis..turun-turun. Ambil picca depan air pancut pula.ceihh mula-mula takada orang lepas amik picca sengal-sengal semua menyibuk. Grrrr~ tak puas lagi ambil kat situ. Tapi da ramai sangat terpaksa blah.

pstt~ mat bangla tiru aksi kami !

ok dah habis..Lain picca semua dalam camera tak sempat nak ambil..


SELAMAT DATANG KAMI UCAPKAN KEPADA PEMBACA BLOG 'JUMPING MOMOCHAN'
&
TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG INI DAN JUMPA LAGI.

Daripada: Team biru pelawat KLCC ...



BYE! BYE!

notakaki:annoying tak?annoying tak? bla bla momochan gemoks wawawa~
pergi KLCC lawatan sekolah apa barang weyhhh..dengan family baru best!
opsss we are the only malaysian visitors at that time.LOL



3 comments:

azzey said...

Best KLCCC nih...blh tgk view dr atas...:)

aQi + GenGkey said...

waaaaaaa...
dh staun duk kt s'ngor tp...
x jejak kaki lg kt klcc ni..
haha...

momochan said...

azzey: huhu betul2 rasa macam taknak turun je bila da naik kan?

aqi: HHAH go go aqi! pergilah best tau.bawa gf sama k.

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN