click click

ikut momo jom

23 March 2011

nak bebel and korang baca cepat! huhu

Dalam kebosanan tu..bukan la file yang penuh picca dari zaman tok kaduk sampai la zaman doraemon.eh eh tetiba pula cartoon masuk..abaikan.

Sejak 2-3 hari ni asyik cerita pasal rambut je.ish ishh bukan momo yang start diaorang start dulu so momo tukang penyambung cerita yang tergantung.ahaks macam kaunter pertanyaan gituh la.orang tanya kita jawab kan?


mula dari rambut asal seperti ini:
~Lepasan SPM ketika ini, muka fresh bagai kan bunga teratai di mana katak suka berenang mengelilingi

Jangan layan sangat lah,kalau muka macam ni..





~Time part 1 rambut sedikit panjang.Masih tidak berani mendajalkan rambut.oh rambut! aku sayangkan kamu,janganlah dikau bertukar warna putih.












~Part 2 mula mengganas untuk mencuba pelbagai. Hasilnya seperti di bawah:

-dari belakang-



Ibubapa begitu terkejut kerana anak perempuannya sanggup menggulung rambutnya menjadi bulat-bulat.Jikalau dahulu hanya mahu memotong rambut di depan dahi sahaja sudah memakan masa akibat tidak kesudian anak perempuannya untuk memotong rambut.


-dari hadapan-

Akibat tidak tahan melihat bukti tidak kecomelan di wajah sendiri seperti di atas,lalu mengambil keputusan melulu untuk memotong rambut sehingga pendek. ok sumpah sedih sebab rambut pendek weyh!



Minta-minta supaya ini kali terakhir buat rambut sependek ini.Sangat menakutkan!





~Part 3.Kegembiraan menyinar diri ini apabila rambut sudah melebihi bahu..ooo hoiii *mat kilau jerit*







Sungguh gembira melihat rambut sihat seperti bayi yang baru lahir.teehhheee~










~Part 4.Latest picca ni tau. Ok memang baru perasan rambut sudah lagi panjang! *hey! memanglah ingat rambut ni maintain takat tu je ke?ishish*

Yang penting rambut bertambah-tambah sihat walaupun tidak warna hitam sepenuhnya.HAHA ok berlagak! tumbuk lembut-lembut sekali meh.


Picca ini juga menunjukkan rambut tidak lurus seperti penyapu lidi macam picca 1st.Hey! mengapa pula jadi ikal mayang?mahu jadi seperti hanis zalikha punya rambut kah?
Diulangi sekali lagi...
RAMBUT seperti hanis zalikha.BUKAN seperti insan bernama hanis zalikha.Nampak perbezaan ye di disini.

Tengok lagi sekali..hmm tak ikal pun?adeihhh~ takpe lepas ni kembali kepada asal,rambut kurus melidi seperti kanak-kanak tadika!

notakaki: okay! Anda tidak perlu mengkritik, hanya baca dan diam sahaja.HOHO.
momo mengantuk and at the same time momo rindu Mr.Ant..He's away..sangat busy la dia.Takpe demi masa hadapan.momo kena jadi orang yang memahami.

2 comments:

nadHiraH said...

there's me there! hehe

Alan said...

sweet

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN