click click

ikut momo jom

03 April 2011

A day with Izzati.kami kapel la..tapi bukan lesb

Hello ;)

Momochan sudah pulang ke kampus yang sudah tiada lagi banjir.
heyp I'm tired tau tapi semangat on lappy and lagi semangat when Mr.Ant online his skype!
yipeee~ dapat la chat sekejap because his working right now,tak boleh kacau dia maaa..

So here we go..
Actually momo nak cakap banyak sebenarnya ni.But I will make it short for you.

Last Friday, momo pergi ke Times Square. ok fine TS je pun kan..well not for me! Sebab dalam setahun maybe jejak kaki situ ada la dalam 1-2 kali je.*sila percaya because I'm not a good liar*
Eventhough lama tak pergi, tak de la jakun macam monyet dapat bunga jumping around like a dummy.HAHA

Momo nak cari barang sedikit and momo ajak member, Izzati. Lama sangat tak jumpa dia ni. Tak tahula berapa lama maybe 3 years? I guess...tapi lama gila I told you. memang rindu habis la.For the whole day, memang dok berkepit dengan dia je macam orang couple. Pegang tangan tak lepas kot.HAHA Hey! bukan lesbian tau.
Tapi ok la kan, pegang tangan perempuan dari pegang tangan lelaki kan?kan? Da macam nak *berTuuuuuTt* je kadang-kadang tengok.Momo tak tuduh siapa-siapa.

Lucky me, Mr.Ant jauh so nak jumpa memang macam tak ada harapan la kan?which is better for us.


hoi ! hoi! hoi !

Salah jalan cerita ni. apa kes?
Rewind please.
zizutzizutzizutzizut *bunyi tape rewind macam zaman dulu*

ok good. Disebabkan lama tak jumpa, momo terkejut tengok penampilan dia yang wah wah wah wah ! apa sudah jadi dengan kawan ku ni? Just look at the picture below.



izzati @ ezzy

Dengan rantainya, dengan selendangnya,dengan bajunya, dengan kasutnya, dengan mukanya??

Ok now lets compare dengan momo pula.


momochan

Err okay, I dont make a huge change at all. Simple as usual. Tiada apa yang menarik or vogue macam yang lain.Ishh kalau jumpa budak sekolah dulu ni rata-rata memang dress up batak-batak la.
zzz~ok fine just be myself !

BUT !!

I will transform macam transformer hebat-hebat *ayat megah*
why?
Because...momo da jumpa orang pengkritik yang bagus.auww auww
Berapa banyak bagus? I don't know yet, but I know dia la orangnya.
Orang itu adalah rahsia..tettttt~
HAHAHHA
This 'person' told me that I don't have confident in myself to try all the new fashion.Which is quite true..hmm ok its SUPER TRUE. tak tipu. *terserlah masalah momo*
sob sob sob *crying*

Anyway.. momo sangat excited menunggu hari tersebut! Korang tunggu tau.HEHE

Hadoii melalut lagi..


Both of us.
She did try to edit this picca, which I think ianya cantik la makcik!

Tengah syok-syok jalan tu, ada pula orang tanya kitaorang boleh tak jadi model make-up dia?
Tipu la cakap tak excited kan?da orang offer nak makeup dowhhhh.

Tapi tak pergi pun, sebab Izzati ni kulit dia sensitive. and and and and takkan la momo nak pergi seorang-seorang,kecut perut dowh.So, I decided katakan taknak! kata tengah rushing.Hehe.
Well, yeahh momo sepatutnya spend time with my bestie, apa kes nak main makeup lak? and my face kalau makeup jadi macam opera cina buruk dowh! eeee taknak taknak.tak sanggup.

Lari la laju-laju konon nak selamatkan diri.
TAPI.
Ada lagi orang tahan suruh jadi model dia.
Ishh apa hal semua nak main makeup ni?muka kitaorang ni da cantik da tak makeup pun takpe.*ok yang ni masing-masing syok sendiri*
We just give excuse that we are rushing at that time.

ok time nak balik kitaorang sesat naik monorail ke star or ktm.momo taktau la apa beza.yang penting momo terselamat sebab izzati yang teman balik.Sebab momo tak tahu jalan balik rumah. T_T
Masa nak pergi pun sesat juga, sudah la seorang-seorang tengah KL. Tapi berkat tanya orang yang prihatin akhirnya momo terselamat.yeahh! I'm not afraid at all.hakhak tapi bile balik tu ramai sangat orang dengan tak tahu jalannya,memang cuak + sedih.wuwuwuwu
ni la jadinya kalau tak reti nak guna menatang tu semua.HEHE


Macam nak gila cari kedai gambar kat TS. Naik turun macam nak patah kaki,walhal tak jauh mana pun.haihh Oh Izzati ambil picca passport sebab dia nak pergi Bali !!! gila best arrrr~ beb! jangan lupa beli bikini barang kat sana tau untuk momo okay? HEHE



Gonna miss ya beb! bila lagi kita nak jumpa pun tak tahu. Thanks for spending your time with me! Luv ya :D

notakaki: I need to study! GO !Go!opss sorry entry terpanjang pula.hehe

3 comments:

KAMIHIDUP said...

wah momo, cntiknyha header baru, cantik dan style.

momochan said...

kamihidup:HEHE thanks!! actually tu 1st header momo buat sendiri.agak serabut juga.huhu *shy*

Alan said...

hyeee jejalan sini

Template by:

Free Blog Templates

Hak milik JUMPING MOMOCHAN